Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Snimki s telefon K750i
Автор: fobo88   
Дата:   18-10-05 11:49

Iznenadva6to dobri rezultati :https://photo-forum.net/i/205529&CATEGORY_ID=5
Vpe4atlen sum ot vqrnoto cvetopredavane; makro rejima i ot vgradenata "svetkavica". Ima i korekcii na ekspoziciqta +-2EV.

Отговори на това съобщение
 Re: Snimki s telefon K750i
Автор: Marillion   
Дата:   18-10-05 12:15

ми... телефон за 700 лв... луда раота!!!

Докато не ги направят със сменящи се обективи и ръчен фокус няяя си зема такваз боза...

Автор: Airborne   
Дата:   18-10-05 12:34

аз все си мисля, че всеки малък апарат (Ixus например) прави безкрайно!!! по-добри снимки. пък и то телефон ли е- 700 лева?!

Автор: Andromeda   
Дата:   18-10-05 14:31

Телефончето е просто супер. Снимките са с поносимо качество, има си радио, мp3 player, java... може да си браузваш в интернет, дори си има icq за него [beer]

Автор: penchev79   
Дата:   19-10-05 01:32

за ГСМ снимките са жестоки. Днес точно гледах снимки от Сименс С65 - отврат. Толкова шум даже и при ярка дневна светлина, просто потрес....

а иначе и аз съм му хвърлил око на ка 750и ама 700 лв за телефон е ненормална история..

ще чакам да паднат цените, поне се убедих че това ще е телефон-звяр, както си и предполагах като му видях още предварително техническите показатели. [smilie24]

Автор: CYPER   
Дата:   19-10-05 01:33

Имам същия телефон и наистина съм изненадан какви страхотни снимки прави (за телефон) - даже някои по-стари апарати размазват много по-зле.

И си ъпдейтвате редовно firmware-а от SEUS [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна