Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 internet dostavka
Автор: hanuman   
Дата:   20-10-05 00:52

ima li risk pri dostavka na kamera ot poruchka po internet...primerno po amazon

Отговори на това съобщение
 Re: internet dostavka
Автор: Mimic   
Дата:   20-10-05 00:53

Риск има при всичко ... амазон са много точни за поръчка и нещата си пристигат без проблем ... митото и ДДС-то на митницата са задължителни ... [beer]

Автор: penchev79   
Дата:   20-10-05 01:07

амазон са точни, но при поръчка от чужбина на нещо скъпо задължително искай застраховка на стоката (апарата). На наще митници така безогледно се краде........

имаше 1 песничка

накъде да погледнат очите ми - всичко краде и краде...

[smilie19]

между другото освен ако нямаш друг избор по-добре си пазарувай от нашенско [beer]

Автор: hackum   
Дата:   22-10-05 02:44

Също има мита за стоки над 75$ по пощата, вкл стойността за доставката + 20% ДДС. Това е ако решат да се занимават с теб, де :)

Автор: peposhi   
Дата:   22-10-05 04:05

Пазарувал съм два пъти в интернет. От PIXMANIA си поръчах камерата. В неделя вечерта. В понеделник сутринта ми пратиха електронна поща с изискване за доп. информация. Изпратих им я и в четвъртък сутринта - хоп - куриерът пристига - страхотно![smilie5][smilie18]
Обаче!!!
Купих от amazon.co.uk книга, много рядка и ценна(за тези, които я оценяват разбира се[smile]). След 6 дни стават 3 месеца - още я няма... Не искат да ми върнат парите сега, защото не били получили още известие от Хамериканските им Пощи, че не е доставен пакетът. Ама, разправии си имам с тях...[smilie9] 330евро с доставката струва книгата и беше за подарък преди два месеца, а сега се надявам поне да успея да я получа за Коледа... По-добре късно, отколкото никога... [smilie10]

първа  назад  1     всички  напред  последна