Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 120 диапозитив ?
Автор: nodoubt   
Дата:   12-10-05 00:11

Някой знае ли дали на Шипка проявяват 120/220 диапозитиви , и какви са цените за кодак филм и за друга марка ?

Отговори на това съобщение
 Re: 120 диапозитив ?
Автор: explorer   
Дата:   12-10-05 00:15

Да, проявяват, при това чудесно - никога не съм имал проблеми с тях. 5 или 6 лева е цената за не-кодак филм (иначе предполагам е малко по-евтино) - ако си извадиш карта и е за следващия ден (за 1-2 часа май беше 8 лева).

Дата:   12-10-05 00:23

мерси , останах доволен от 35 диапозитивите , които проявих там (противно на мненията из форумите) и затова реших и 120 да пробвам там , но не бях сигурен дали ще се разкарвам напразно. мерси много.

Публикацията е редактирана (12-10-05 00:32)

Автор: ahab   
Дата:   12-10-05 01:03

Диапозитиви само на Раковски срещу операта.

На Шипка няма да стъпя повече ако ще и златна карта да ми дадат. [smilie9]

Автор: muu   
Дата:   12-10-05 01:12

rakovski!!! ot 6ipka s prustite i draskotinite + prahut=bokluk!

Дата:   12-10-05 01:28

Е аз сигурно нещо съм специален тогава, моите филми не ги драскат [smilie5] Но в интерес на истина там проявявам от около година, може преди да е било по-зле.

Дата:   12-10-05 01:58

да да , за тези коментаари ставаше дума :)
не искам и не съм достатъчно компетентен да споря , нито имам някаква полза да ги защитавам , но мисля че не трябва да настроивате така хората.
Към края на седмицата да ви покажа диапозитив проявен там ?

Автор: ahab   
Дата:   12-10-05 03:30

Никого не настройвам. Просто не искам друг да минава по моя път щото е много неприятно да пътуваш за Джулая до Варвара и обратно, да мъкнеш техника, да станеш в 5:10 за да дебнеш слънцето и да ти съсипат лентата накрая. Показвам:

http://photo-cult.com/showpic.php?aut=Ahab&id=46155

Филма е само проявен и нарязан в класьор - не са вадени снимки от него. Мога да го покажа на заинтересованите - целият е така въпреки белите им ръкавици.

Автор: cooler   
Дата:   12-10-05 10:13

ahab[smilie24].Остави пръстите.Процеса често им куца, което преебва и наситеноста на цвета или пък мръдва я към зелено, я към розе. Аз не искам да настройвам който и да е, но това са практическите ми изводи.А вярвай ми, проявявал съм диапозитиви години наред и знам кво да гледам. Лабораторията срещу операта е нива нагоре в крайния резултат.Който не вярва да пробва с еднакви неща проявени в двата лаб-а.

Дата:   12-10-05 10:14

Но това е негатив... вероятно с диапозитивите са по-внимателни тогава? Последните снимки в моето портфолио, които са на диапозитив, са проявявани точно там. Верно че и сканера ми има Digital ICE за прах и драскотини, така че няма да се видят на скана дори и да има, но диапозитивите наистина са си ОК - и 35мм, и 120.

Това което ти показваш е наистина ужасно, аз на твоя място бих вдигнал скандал.

Автор: icikonti   
Дата:   12-10-05 13:27

Вчера взех филм проявен там и имаше "телеграфна жица" в първите 10-тина кадъра - вероятно от недоизмити валци или там каквото и да било.Добре , че диапозитива ми беше с високонеотговорни снимки на деца и купони....

първа  назад  1     всички  напред  последна