Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Fujifilm ремонтира безплатно S2 Pro, A303, F410 and F700 даже извън гаранция
Автор: boreto   
Дата:   05-10-05 08:16

Fujifilm ремонтира безплатно S2 Pro, A303, F410 and F700 даже извън гаранция с обявени серийни номера и продадени в Щатите.

http://www.dpreview.com/news/0510/05100403fuji_advisory.asp

Моето F700 е точно в тази група. Само че има условие, да няма други повреди. А моето вече е комплектовано с повреден дисплей. Не ми се ще да рискувам и да му върна работещия дисплей и да го пращам в Щатите. А тук не се намират резервни части за да му сменя дисплея с нов.
Не знам какво да правя.

Отговори на това съобщение
 Re: Fujifilm ремонтира безплатно S2 Pro, A303, F410 and F700 даже извън гаранция
Автор: asahi   
Дата:   05-10-05 09:19

Направи се на чук и го прати.

Re: Fujifilm ремонтира безплатно S2 Pro, A303, F410 and F700 даже извън гаранция
Дата:   05-10-05 09:38

Ако ставаше без пари, да, ама транспортни разходи...

Абе explorer не се обажда. Той би трябвало да е заинтересован. Някой да знае, как да се свържа с него?

Автор: boni   
Дата:   05-10-05 09:39

Не се занимавай ,няма смисъл:)

Автор: explorer   
Дата:   05-10-05 10:09

верно съм заинтересован [smilie5]
кофти че мой приятел замина за щатите преди два дни, сега трябва да търся друг по който да пратя моето Фуджи... но новината е добра, браво на Фуджи - по-добре късно, отколкото никога.

Дата:   05-10-05 10:29

explorer, ще ми се да се чуем по въпроса. Ако нямаш нещо против, прати ми телефонен номер на bore@elta.bg или пък само мейл, да ти пратя моя телефонен номер.

първа  назад  1     всички  напред  последна