Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Още за рейтингите
Автор: Focus   
Дата:   04-10-05 00:29

Приветствам едновременното изписване на рейтинг А и В в албумите "Избрано" - убеден съм в положителния резултат в смисъл на общо по-висок художествен критерий на рейтинг А и плътното му доближаване до рейтинг В.
Мисля, че ще е по-удобно, ако този начин на представяне на резултатите се приложи и за албумите на авторите - предполагам, че няма да е сложно от техническа гледна точка.
Сега е много трудно, ако сте публикували снимка преди 20-тина дена, да проверите докъде е стигнал нейният рейтинг В. Единственият начин за това е да се прерови всичко от рейтинг В за последните 30 дена, в което няма нищо лошо, стига да имате бърза интернет връзка :)

Отговори на това съобщение
 Re: Още за рейтингите
Автор: boni   
Дата:   04-10-05 00:34

Da,shte go napravim kato se varne SAS ot Kenia.

Автор: ROLIK   
Дата:   04-10-05 09:21

това го бях предложил в началото на лятото някъде..има резон в тая идея, защото по никакъв начин в отдавна публикувана снимка не можеш да си видиш рейтинг В /ако го има изобщо/. идеята е повече от добра.

Автор: ancho   
Дата:   04-10-05 09:55

SAS в Кения !!!!!!!!!
Лелееееееееее дано не го изяде някой, че какво ще прави форум без него !

Автор: Императорът.   
Дата:   05-10-05 00:39

Е-е-е-е-е, "ще го изяде някой"... да не е в Сомалия, я? [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна