Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 По въпроса:Професионалисти срещу любители
Автор: draev   
Дата:   05-10-05 08:46

Прави ми впечетление от ден,два кавгата,която се развихря в ФФ за тези прословути карти.Интерестно как изведнъж се появиха професионалните фоторепортери и нададоха вой до небесата.Как тези "непрофесионалисти"ще им се пречкат и как развалят имиджа на професията.Честно казано ми се вижда голяма щуротия.Например sofianec доста се е ядосал.Обаче в профила му не видях нито една снимка.Даже и неговата я няма в заглавната страница.Онзи ден същото забелязах и с една девойка от някякъв вестник/извинявам се не помня името/.И си направих извод:те ползват ФФ само да користни цели.Ако могат да откраднат някоя снимка.Сигурен съм ,че при всички е така,но има доста такива хора.А по въпроса кой колко може давам един пример.Той се казва KOLOV.Препоръчвам внимателно да разгледате репортажите му.
 Re: По въпроса:Професионалисти срещу любители
Автор: scrap   
Дата:   05-10-05 08:54

И защо трябваше да се отваря още една тема,в която пак ще се изпокарат всички?!
Автор: draev   
Дата:   05-10-05 08:59

Защото те "профитата" непрекъснато го натякват[smilie24]
Автор: boni   
Дата:   05-10-05 09:04

Няма нужда да се караме повече:) Няма смисъл от конфликти, само се изнервя обстановката.
Както казах Фото Фроум е медия като всички останали, дори фирмата, която стои зад него има много по-дълъг опит като медийна фирма, отколкото повечето от БГ медиите:)
Сайта има новини ,статии, галерия репортаж с над 1600 снимки в нея и т.н. и посещаемост с която не може да се сравнява нито едно БГ списание.
Ще затворя темата,без да се обижда Драев,за да не се превърне отново в бойно поле.Каквото имаше да си казваме, си го казахме.[beer]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена