Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Card reader
Автор: liza   
Дата:   10-09-05 09:50

Имам следния проблем:
Подариха ми Canon IXUS 40. Все още нямам компютър вкъщи, а на служебния нямям право да инсталирам нищо. С WINDOWS 2000 съм и при свързване на USB-кабела компютъра не го разпознава, т. е. трябва да се инсталира софтуера, който е към фотоапарата и т.н.
Въпросът ми е ако си купя CARD READER за да прехвърлям снимките на компютъра необходимо ли е инсталацията на софтуер за CARD READER-а?

Отговори на това съобщение
 Re: Card reader
Автор: Marillion   
Дата:   10-09-05 10:00

Моя работи без софтуер. Само го нашляпвам в USB-то и го разпознава като отделен твърд диск. Но все пак съм на XP... WINDOWS 2000 не знам.

Нищо не ти пречи да вземеш CARD READER-а от магазина с условие, че ако не проработи ще им го върнеш. Аз обикновенно казвам: Имам капризни USB-та и понякога не зацепва хардуера. И нямам проблем с връщането.

Успех!

Автор: Todd   
Дата:   10-09-05 10:07

Да , може и да не трябва инсталация на нищо.

Автор: mguergov   
Дата:   10-09-05 10:12

Според мен CARD READER-а си е USB устройство и също може да поиска инсталация под win2000. По-добре поискай помощ от sysadmin. Това, което искаш не е толкова сложно или страшно. Носи си CD-то идващо с фотоапарата.
Успех :)

Автор: onlineivo   
Дата:   10-09-05 10:56

Да, може без проблеми. Ако не заработи можеш да отидеш в магазина с една голяма бухалка... там знаеш какво да правиш с нея...

Майтапа настрана, взимай смело всичко ще е наред!

Автор: ivo80   
Дата:   10-09-05 12:32

Би трябвало да си тръгне от самосебе си. Той рийдъра не е като каноните, те (повечето) ползват спешъл драйвъри.

Автор: mguergov   
Дата:   10-09-05 12:36

Не забравяйте, че във win2000 не е така лесно със USB както е в XP. Има вероятност да трябва драйвер, а тогава трябва и инстлиране (и админски права).
CARD READER има смисъл ако паметта е с голям размер и човек си я ползува и за други файлове.

Автор: uHHa   
Дата:   11-09-05 10:11

Да ще ти трябва да инсталираш софтуера за card reader-a.

първа  назад  1     всички  напред  последна