Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Мерси, младежи Обаче защо така: хем може да е 780 пкс, хем пък трябва да я редуцираш до 140 КВ Понеже отдавна не бях качвал снимки тук и съм забравил кое как беше
bona sera Amigo toi Стоев kariera napravi s dve patki , kamo li ako be6e snimal lebedi ... sas zoooma ...izgorehme na oganq na slavata mu
sic tranzit gloria mundi
royal1, нямам си и идея какво точно ти е направил Стоев, но почна да ми писва да вървиш след него и да ръсиш тъпи злобни коментарчета ... въй ма и аз как така се осмелявам да ти държа такъв тон, че нали можеш да вземеш да се лепнеш и зад мен
Mimic ne se proiznasqi nepodgotven ,ako te prinudqt da smeni6 nika si tri puti za 4 dena bez vidima pri4ina - kak bi se po4ustval - kato mimic4 li ?a neka tvoq favorit 100ev da kaje za6to mi zagrobi nika "Royal" -sigurno nema pri4ina , prosto ot sportna zloba , ..podobna e situaciqta i s drugi moi nikove ...enormalno e 4uk4ata d se nirvira
Не ти знам причините, но не мисля че това е начинът ... а колкото до никовете ами де да знам, аз що глупости съм изприказвал и все още си пазя ника, теб не те знам какви си ги вършил, за да ти трият 3 ника за 4 дни ... както и да е де, прекарваме доста време заедно и е редно да успяваме да се търпим по някакъв начин
royal1,
ако съм те обидил, поне се опитах да се извиня.
Видях, че съм те наричал "Роялски" в предишни мои постинги, дето не е правилно, от моя страна, но аз по принцип пацам на български и побългарявам никовете на доста форумци, дето не са изревали от това ми действие.
За "спортната злоба" ...
Ама за " podobna e situaciqta i s drugi moi nikove" хехе - яко кефи израза .....
А другите ти никове? Да ги освободим ли и тях?
Какво ти прави в профила rashomon снимка на Джуниор ? А?
https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=PHOTOGRAPHER&uid=18571