Автор: mad_rad
Дата: 01-09-05 21:15
Препоръчвам ти един як предварителен сондаж в нета, но на теб не ти се занимава по обясними причини-бая ревюта трябва да изчетеш :)), но и това не е гаранция, че ще избереш това, което ти е на сърцето. Всеки предлага всичко, всичко е супермодерно и неевтино, а това не ти гарантира при всички случаи добри снимки. В крайна сметка просто се ориентирай какъв клас фотоапарат искаш. Всички знаем, че евтиното винаги ни излиза в последствие доста скъпо, затова дори и за любител идеалното решение е DSLR, но при положение, че няма да го ползваш просто за семейни снимки. Ти искаш да споделим какви апарати имаме и в резултат на това ти да се ориентираш: аз съм с Никон Д70 от 2 месеца.Страшно съм доволен, е оптиката още ми куца с тъпия Никкор 70-300, но нали още съм си "бегинър" :) Когато започнах да се интересувам от модели и цени веднага бях се хвърлил на сапунерка, а сега разбирам колко горчиво щях да съжалявам.Просто се съобрази за какви цели ти трябва апарата! И последно-всичко зависи от това какви средства си склонна да отделиш, което разбира се е и пряко свързано с целите и мераците ти! Успех! И да покажеш скоро хубави снимки! Ако нещо те интересува, пиши ми на ICQ-то..., мога да ти преразкажа кой за кой апарат какво мисли и пак няма да си познаеш какво да си купиш :))) 50:50=късмет/предварително проучване
|
|