Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Зарядно за Powershot S500?
Автор: rumenn   
Дата:   06-09-05 20:37

Предлагат ми Canon Powershot s500 чисто нов с 2 батерии бил но без зарядното за 250лв..някой ако може да сподели опит от подобно апаратче и каква е приблизително цената на зарядното..някой случайно да има в повече?[smile]
Той до колкото видях няма и за външно захранване така че май днес няма да успея и да го тествам..[smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: Зарядно за Powershot S500?
Автор: nad_tab   
Дата:   07-09-05 11:19

Звънни в Канон да питаш, иначе нямам идея къде продават само зарядно... но ако се откажеш от апаратчето, кажи, аз си имам зарядно от стария IXUS, та с удоволствие бих го взела [smilie5] Според мен цената е добра!

Автор: ZENTEX   
Дата:   07-09-05 11:41

Ддавам 260[smilie5]

Дата:   07-09-05 13:07

Още не съм го взел след малко отивам. Дано да е IXUS 500 (S500) защото човека който ми го обиасни не беше сигурен..звъниях в кантек 109лв крайна цена на зарядното[smile]
Nad_Tab с теб не може ли да се договорим за старото ти зарядно (предполагам че са еднакви) защото аз наи вероиатно (ако всичко е ОК) ще го дам на една матзка апаратчето[smilie3]

Дата:   07-09-05 13:08

Още не съм го взел след малко отивам. Дано да е IXUS 500 (S500) защото човека който ми го обиасни не беше сигурен..звъниях в кантек 109лв крайна цена на зарядното[smile]
Nad_Tab с теб не може ли да се договорим за старото ти зарядно (предполагам че са еднакви) защото аз наи вероиатно (ако всичко е ОК) ще го дам на една матца апаратчето[smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна