Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 :-(((
Автор: cristo   
Дата:   31-08-05 22:50

`баси!
разтворите готови, бирата потна потна, нагласих размера на хартията, нагласих фокуса и тъкмо си казах "почна се..." ред е на първата ми Ч/Б снимка! и крушката на Крокуса каза цък :(((((
ама просто на секундата!!!!!!! ей на - точно сега! бесен съм!
`баси късмета! [smilie2]

къде се продават такива крушки?
тази беше някаква 500W и си мислех, че е доста мощна и яко пече и точно така се оказа! така че ще ми трябва 250W.
помагайте - кажете къде да си купя по-можна крушка, че най-мощните по магазините са 100W

Публикацията е редактирана (01-09-05 11:37)

Отговори на това съобщение
 Re: :-(((
Автор: muu   
Дата:   31-08-05 22:51

pove4e ot 150W v krokus ne!!!![smilie18]

Дата:   31-08-05 22:56

тази ми я подари един приятел фотограф - цял кашон си имал, ама явно на Дърста ги слага...

Автор: Стоев   
Дата:   31-08-05 22:59

ми "Ние от Цифрата" освен да ти пожелаеме да ти е Слънцето на помощ [smilie5] [ezik]

а по-сериозно - снеми поне размерите на крушката или изписаното в/у цокълчето и, после повтори запитката в по-технически вид.

Дата:   31-08-05 23:07

2 часа глася химикалите, чета упътвания, потля ги, студя ги та да са по книга на 20 градуса, пак чета, подреждам банята за копиране на снимки....
днес ходих 2 часа из центъра ди си търся хартия и химията за черно бяла фотография....
дочаках пратка от Плевен с Еконт на едни стакълца за фотоувеличителя...
снощи в 1 часа съм проявявал лентата...

нагласих всичко в банята - тавички с разтвори, тавички с вода, пуснах увеличителя, 10 минути се взирам и глася хартията, фокусирам, увеличавам , фокусирам, намалявам и пак фокусирам и токмо си казах - готово, първата ми снимка ще бъде направена и крушката на фотоувеличителя каза "цък"

Дата:   31-08-05 23:10

Стоев, и аз си имам "цифра", ама като ми замириса на химия - това си е направо възбуда! няма нищо общо с дигиталното!
това е истината - класиката!

Автор: todorov   
Дата:   31-08-05 23:11

Кофтииииии...
Ако не намериш другаде крушка ... виж при Здравко Деков на Иван Асен. Може да има или пък да ти измисли нещо.

Автор: субектив   
Дата:   31-08-05 23:16

Навремето съм ползвал и по-мощни от 150 вт., но с малка хитрост: чекмеджето за матовото стъкло и филтрите отворено на 1-2 см. за вентилация плюс 5-6 см. лентичка от черна хартия, залепена отпред за спиране на светлината . Ефектно е!!![shtrak]

Дата:   01-09-05 11:04

добре де, освен да питам Деков, друг няма ли да даде някаква идея откъде да търся подходаща крушка?
аз по магазините по мощни от 100W не съм виждал [smilie2]

първа  назад  1     всички  напред  последна