Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Почистване на обективи и филтри
Автор: oli4ka   
Дата:   01-09-05 19:44

Здравеите
Някой ще ми каже ли,кои кърпички са най-подходящи за почистване на обективи и филтри.
И къде в София могат да се намерят.
Предварително благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Почистване на обективи и филтри
Автор: BuzzFuzz   
Дата:   01-09-05 21:04

В "Метро" се продава едно флаконче с въздух мисля , че беше 6лв (ако не от халите 2 етаж круша 20лв)
първо с него след това (абе не мога д ати обясня кърпичката) но в налите на 2 етаж би трябвало да има към повечето очила дават и кърпичка за чистене.

Има и специален спирт леля ми има оптика и аз от там си взимам от време на време !

Преди да открия тези неща ги миех с топла вода и течен съпун и после с най-фината кърпа в апартамента!

Ако искаш още имформация и знаеш английски мога да ти пратя един документ!

Дано да съм ти помогнал!

Автор: IvoYoo   
Дата:   01-09-05 21:11

Аз чистя с течност и кърпички. В Халите май струват 9-10 лв.

Автор: terminator   
Дата:   02-09-05 09:45

Преди година си купих един комплект от фотото Кодак на "Славейков" - марка ROWI - вътре има шишенце с течност, малка четчица с духалка и едно като тефтерче с попиващи листчета. Първо издухваш, после късаш листче, напояваш с течността, бършеш и ... готово. Това върши работа, листчетата не оставят влакънца и не дерат стъкларията, но все пак спазвай правилото - пази лещите и филтрите и почиствай колкото се може по-рядко.
Айде със здраве и [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна