Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Kade v Sofia moga da si razpe4atvam nai eftino no i ka4estveno snimki i grafiki
Автор: zoomaniak   
Дата:   08-11-03 19:10

[smile]
Iskam da znam 4e v Pernik derat mnogo za format A3 iskat celi 6 lv }}} - pomognete

Отговори на това съобщение
 Re: Kade v Sofia moga da si razpe4atvam nai eftino no i ka4estveno snimki i grafiki
Автор: J0R0   
Дата:   10-11-03 12:18

Ami mai e normalno za A3 - 6 lv... Tuka za A4 mi vzimat 5 lv.

Re: Kade v Sofia moga da si razpe4atvam nai eftino no i ka4estveno snimki i grafiki
Дата:   10-11-03 15:08

ами не знам за мене не е онрмално - щото на една изложба на компютърното изкуство в ндк и цифрова фотография ми казаха например че има печатници - за 1 лв вече на обикновеннна хартия формат А3 на лазерен цветен принтер - говоря за печатница в нета не намирам нищо сериозно има ли информация - айде де нали всички все някога сте разпечатвали фотоси или графики - но там никой не можа да ми даде адрес щото нямаше никой от авторите )) - съдба - помогнете ми моля Ви

Автор: Pho   
Дата:   10-11-03 15:17

Цена от 6 лв за формат А3 на фотохартия е направо нищо!
За един лв могат да ти направят копие на цветен лазарен принтер например във магазина на Офис Супер 1 срещу завод "Електроника", но качеството не е като на фотохартия.
....Въобще изискването "ниска цена - високо качество" е трудно изпълнимо. Макар, че често се случва и на високата цена да получиш ниско качество.

Дата:   11-11-03 00:47

аз искам да разбера адреса на печатница която някой фотограф е ползвал вече защото там те са силни и там има доста неща и хартия и богат избор от цени - май това е

Автор: msld   
Дата:   11-11-03 04:10

6 leva sa malko za a3 format...

първа  назад  1     всички  напред  последна