Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотоваканция - още инфо за настаняването
Автор: magnet   
Дата:   13-08-05 13:15

в петък си направих резервация за фотоваканцията като отидох направо в управлението на ММЦ-то, защото така и така съм в Бургас.

там ми казаха, че освен пакетите, които ги има на сайта на фотоваканцията за хотел бисер, предлагат и настаняване в бунгала(вместо в хотел нептун, както беше миналата година).

та пиша тази тема, за да ви дам инфо за тези бунгала, защото отидох и ги видях на място.

намират се в гората отляво на бисер.
ремонтирани са изцяло, водят се три звезди - ново обзавеждане, нови бани, телевизор. пред всяко бунгало има нещо като тераска с масичка и столчета. има път до тях и може да си паркирате колата без проблеми. иначе пеша от паркинга на хотел бисер е пет минути, засякох ги.

водят се вили "Холидей" и вили "Перла", като разликата е единствено в наличието(за "Холидей") или липсата(за "Перла") на хладилник.

в тройката има и едно допълнително легло, което се издърпва като чекмедже.
за двойката не съм питала дали има трето легло.

цените са за осем нощувки със закуска:

"Перла"(без хладилник)
за двама - 256лв.
за трима - 292лв.

"Холидей"(с хладилник)
за двама - 408лв.
за трима - 432лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоваканция - още инфо за настаняването
Автор: elrisha   
Дата:   13-08-05 13:43

а погледна ли хотел Бисер?
интересува ме там как е положението?

Автор: magnet   
Дата:   13-08-05 13:51

в хотел бисел положението е както в последните 25 години.

соц.обстановка, която помня от дете.
иначе е чистичко долу-горе.

Автор: elrisha   
Дата:   13-08-05 13:55

то това е ясно:)), ама има ли хладилник поне?

Автор: scrap   
Дата:   13-08-05 19:58

хахаха къв хладилник (; то легла ако има..

Автор: джъмбо   
Дата:   13-08-05 20:02

408 лв?????????????? баси извратеняците........
е затова К......Р за бг черноморието
за 380 лв ще прекарам 14 дена в турция от които 5 дена в бодрум и 4 в кушадасъ а закуска и вечеря (и транспорта и и преспиване на още 3 места.................[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Mistrall   
Дата:   13-08-05 20:12

хмммм в такъв случай не би било лошо следващата фото-ваканция да е в Бодрум и Кушадъсъ.. [smilie3]

Автор: iviv   
Дата:   13-08-05 20:12

Що бе, без хладилник се пада по 16лв на човек, не е толкова много. Пък тоя хладилник дето го дават под наем за 150лв за 8 дни....баси и хладилника, трябва и пълен да ти го дават [ezik]
Хващайте един хладилник Елит за 30лв тъкмо ще имате студена бира в колата [smilie21]

Дата:   13-08-05 20:31

все съм изкарвал безпроблемно в бисер и нептун по 8 дни и без хладилник и телевизор
в крайна сметка ако съм сам ми излиза по 18 лв на ден срещу 51 ле в някакъв лукс....
значи за разликата от 33 лв на ден мога да обикалям едва ли не по цялото черноморие всеки ден [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

както се казва 357 дни в годината имам хладилник иннет и телевизор
значи 8 дена мога да изкарам повече време с приятели [smilie25]

а да
носете си ОФФ или АУТАН съвета ми е мъдро ценен

Автор: mib   
Дата:   14-08-05 11:40

Ако не държите да сте в ММЦ ви препоръчвам да си изберете хотел в Приморско. По това време има много свободни места и цените са същите а може и по-ниски. Условията и комфорта са доста по-добри от хотелите в ММЦ. Сега тези ремонтирани бунгала звучат добре, но миналата фотоваканция бяхме в един хотел навътре в града в апартамент с 2 стаи, баня, хладилник, 2 тераси и това за 10 лева на лего т.е. за 3-ма човека 30 лева на ден... но ако сте без кола няма да ви е удобно ходенето до ММЦ...
аз още не съм решил дали ще ходя, но май взеха да се накланят натам везните и може да има 2-3 свободни места в колата [smilie7]

Автор: Стоев   
Дата:   15-08-05 01:58

iviv,
дай малко повече инфо за хладилника Елит[smile]

Автор: pinko   
Дата:   15-08-05 09:40

Абе за хладилник на Елит не знам, аз си взех за Фотофиестата и ваканцията ето това, от Метро:

POWERBOX® 28L DELUXE
https://photo-forum.net/static/forum/2005-12/khba6924.JPG
http://www.campingaz.com/sunbeam/intranet/campingaz/photos_produits/jpg/061801.jpg

http://www.campingaz.com/TE COOLERS

130 кинта беше, бачка и на 12, и на 220 волта, идеално за пътуване, от колата го внасяш в хотелската стая или бунгалото.

Много добре работи джаджата, тоя Пелтие ги чатка нещата[smilie5] [smilie5], щом и матрици охлаждат по тоя начин[smilie24]

Публикацията е редактирана (15-08-05 09:45)

Дата:   15-08-05 09:46

ма нали за това отиваме на море за топла бира и потни жени [smilie7] или беше обратното[smilie8]

Дата:   15-08-05 12:32

Пинко,
това чудо и аз го имам повече от година, та и по-тънко го бях купил. След около 2 месеца се скапа моторчето и сега за изстудяване го тъпча с 1-2 кила лед...[smilie2]

Публикацията е редактирана (15-08-05 12:32)

Автор: pinko   
Дата:   15-08-05 13:16

Неприятно, ама тук дават 2 години гаранция, така че хич не се притеснявам, като се скапе, ше го поправят[smilie5]

Автор: niro   
Дата:   15-08-05 13:43

Иви, ама пък само 9 лв. с/у 16 на човек не е малко[smilie11]
А и както каза Джъмбо - през време на ФВ последно съм се сещал за ТВ или хладилник...[smilie5] [smilie3]
А да - носете си и поне един кат топли дрехи, съвета ми е също мъдро ценен.[smilie25]

Дата:   15-08-05 15:58

да вечер става ладно да му се не види и никой не сака да оди на нощно къпане [smilie8]

Дата:   15-08-05 16:26

Пинко, то и моето е от Метро, ама гаранция - франция....
Пробвах се да го използвам вместо хладилник и стоя включено, докато сдаде багажа...
Ама и с буците лед сега става....
Ша преживявам из капанчетата, ако дадат отпуска[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна