Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 КМ А200 Проблем
Автор: PeterPAN   
Дата:   04-08-05 09:00

Появи се странен шум по време на автоматичния фокус. Апарата не удрян или изпускан! При добро осветление (отвън) няма проблем фокусира много бързо и почти безшумно, но във стая при по слабо осветление се мъчи страшно много и стърже кат развален грамофон, като на дисплея по няколко пъти минава от размазано изображение до добре фокусирано докато реши че е фокусирал, като не винаги успява да фокусира при обекти с много добър контраст и при условия при които не е имал проблем.
Като също така ми се струва че се оправи проблема който имах със ръчния фокус( преди съм пускал тема за това че беше направо неизползваем дори на открито при добро осветление) а в момента на закрито при слабо осветление си работи доста добре!
Също така при запис на клип се чува стърженето на системата за автом. фокусиране!
Та сичко това ме кара да мисля че от самото начало си ее имал неакъв фабричен дефект! (Така мисля заради ръчния фокус) и сега се е проявил или може би е въпрос на смазване или нещо такова!

МОЛЯ ЗА СЪВЕТ КАКВО ДА НАПРАВЯ ИЛИ ДАЛИ НЯКОЙ Е ИМАЛ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ И КАК ГО Е РЕШИЛ!

ЩЕ ЗВЪНЯ И В ИДС КОИТО СА ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ, ВСЕ ПАК Е В ГАРАНЦИЯ И Е КУПЕН ОТ ТЯХ!

Отговори на това съобщение
 Re: КМ А200 Проблем
Автор: tm   
Дата:   04-08-05 15:38

Аз имам КМ z3
При мен се появи засилен шум при движението на Zoom-а и нещо като приплъзване при спиране на движението на Zoom-a.
Апарата го имам от един месец,работи добре и това се появи онзи ден. Ще го нося на сервиз при първа възможност,защото не съм от София.
Пиши какво е станало.

Автор: PeterPAN   
Дата:   04-08-05 16:48

обадих се в сервиза и казаха да го занеса, утре смятам да им го нося,надявам се да го оправят бързо!

Автор: mitakabus   
Дата:   07-08-05 11:15

Нищо му няма на апарата ти, като снимаш клип той постоянно фокусира различните точки! Имаш и зоом при клип - как няма да жужи - нали постоянно фокусира.
На тъмно не се справя добре с фокуса - затова светкавица или ръчен фокус + настройки - тва е основния негостатък на апарата!. Излезе нова версия на фирмуера ма не видях нищо положително от към скорост след упдейта. Само за 4ГБ Микродрайв бил !

първа  назад  1     всички  напред  последна