Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Галерия патки и рубрика спам
Автор: Тони-К   
Дата:   30-07-05 13:16

Доста време си загубих днес в търсене на интересно четиво, а само на това попадам - снимки на патки и офтеми, или оспамени други.

Няма да ги изброявам този път, админът сам да си ги търси и ако иска да ги трие. Съмнявам се в намерението му, щом изобилстват пак, като вчера и онзи ден.

Дразни това, че най-големите спамери току се провикнат: "Не спамете темата". Това на нищо не прилича! Сайтът не е пубертетски, поне никъде не пише това. Ценете времето на хората!

Re: Галерия патки и рубрика спам
Автор: scrap   
Дата:   30-07-05 13:21

Щом сайта не е пубертетски да вземем да се изнасяме?
Автор: sannie   
Дата:   30-07-05 13:24

тони-к що не се гръмнеш[smilie11] ...като си губиш времето не чети тук, купи си вестник!!!!![smilie19] [smilie19] [smilie19] [smilie19]
Автор: nikolayradev   
Дата:   30-07-05 13:26

кво бе,ми ни чити кът ни ти хъресвъ.
къде си душъл дъ търсиш интиресну читиво??
ми иди в библиутекътъ..:))
Дата:   30-07-05 13:41

sannie - коя си ти, че да ми казваш да се гръмна? Опъвай си прашките там и си трай. Не са ми интересни и имам право да го кажа.

nikolayradev - ми търся, нещо лошо ли има в това? Търся нещо ново и актуално, за каквото обикновено ползвам нета.

Престанете с тези патки и този спам! Нямате ли си Q-та? Има и ДИР.БГ , там и чат имаше, ако не се лъжа. Патките се преекспонираха отдавна.
Дата:   30-07-05 13:43

тони-к...гръмни се, ама преди това снимай Слави спамер такъв[smilie19]

Публикацията е редактирана (30-07-05 13:45)
Автор: nsirakov   
Дата:   30-07-05 13:43

Тонко-К когато пораснеш, ще разбереш душата, какво добро правят хората с тези патки...не напразно искаме Стоев за президент
[thankyou] [thankyou] [thankyou]
Дата:   30-07-05 13:48

sannie - гръмни се ти, с прашки или без прашки все ми е тая https://photo-forum.net/joro/emoticons/003.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/003.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/eck05.gif

Дата:   30-07-05 13:54

спамер[smilie19]
Дата:   30-07-05 13:58

Тони-К един зрял човек никога не би говорил такива простотии на една жена... порасни малко детенце
Дата:   30-07-05 14:02

nsirakov - не се познаваме, аз не съм "един зрял човек", но ти вероятно си зрял християнин - ако ти ударят шамар на едната буза, не отвръщаш,а даваш другата, а шамара теглиш на следващия.
Както и да е, излизам от темата. Който иска да се замисля.
Дата:   30-07-05 14:05

Тони-К тук не говорим за християнство (дори не знаеш от какво вероизповедание съм...), а за нормални човешки взаимоотношения, както и за отношението ти към жените...[smilie23] [smilie23]
Автор: solo5   
Дата:   30-07-05 14:07

ама в галерия "ПАТКИ" какви патки може да се постват [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]
Автор: Marillion   
Дата:   30-07-05 14:12

Тц тц тц... Спамера вика: "Дръжте спамера!!!"

Това е форум на фотографска тематика (ако не се лъжа). Все пак не може да се говори само за фотоапарати, обективи, настройки на бялото (и синьото под очите [ezik] ) и др. подобни. И ние сме хора и имаме нужда от малко спам - ама в умерени количества де...
Автор: Стоев   
Дата:   30-07-05 14:27

Тони-К,
нещо напрегнат ми се виждаш [ezik] [ezik] [ezik] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-07-05 14:35

Забравих..
Дай ми един линк за патките, ша почерпя една бира някой ден[smilie5]
Автор: velvet   
Дата:   30-07-05 14:36

Че какво лошо да има рубрика "Патки"?
Автор: samara   
Дата:   30-07-05 14:44

мдам, жегата влияе паткоомерзително на слабите духом [smilie8] ....ми да иде ти да се гръмнеш от жега и хоп...гледаш някой патарок как се пличка в някоя локва...тогава ти се приисква него да гръмнеш [smilie5] ...ало не така с изконни ценности, като патките примерно...имайте малко уважение ...[ezik] [beer] [shtrak]
Автор: flipbeat   
Дата:   30-07-05 14:45

абе,вие сте супер зле!!!тони-к исказа мнение просто!а тази сани малко да си държи устата,какво като е моми4е...а на мен ако някоя мацка ми каже да се гръмна,ей така,от нищото,такъв ще и отгърмя,че ще се спре на орлов мост.те,мацките да не са с ваксина против простотия,а?"един зрял човек никога не би говорил такива простотии на една жена... порасни малко детенце"?????да ви кажа нещо,благородни рицари-кавалер с дамите,нищо повече.евала,тони-к,и на мен ми писна от патки и патоци.този саит е за вси4ки и некви си мислят,че имат право да казват всичко на всички!аман,бре!и наистина всеки път са едни и същи !!!!
Автор: velvet   
Дата:   30-07-05 14:47

Не пренебрегваме ли така кокошките?!?
Автор: thor   
Дата:   30-07-05 14:49

СтоеФФ [smilie5] [smilie5] [smilie5]
не са коркай ми пусни малко визуален матриЯл с "L" оптика ( абе направо курдисай малко обектиФчета с червената лентичка тука в темата ),на господина с партизанския псевдоним TониКата [smilie19] [smilie19] [smilie19]
вервай ми за всяко нещо си има причина [smilie5] [smilie5][smilie5]
току виж изскочил с некой среден формат [smilie5] [smilie5] [smilie5] и много обяснения ,нали си е баснописец и дървен филосоФ ,на другите спама му пречи ,а неговия [smilie11]

айде ..на прегорелите ,хленчещи и мрънкащи тикви малко бири-мири за успокоение ..[ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik] [ezik]

[smilie7]

Публикацията е редактирана (30-07-05 14:52)
Дата:   30-07-05 14:55

флипчо, ...голем отпервач се извъди бе...аре споко у жегите да се не хецнеш нещо...сипи си една биричка и ...кротко [smilie3] ...[smilie5] [beer] [beer] [beer]
Автор: Marillion   
Дата:   30-07-05 14:58

Лято е бре хора - стига сте се яли!

flipbeat - не си прав... и на мен не ми се чете за патки и прашки - за това не ги чета. Има си лесно - темите си имат заглавия. Ако темата е озаглавена: "За Стоев" - означава, че е за него и не я четеш.

Тони-К - Има доста интересни професионални теми във форума (има си опция "Търсене", както има и добро четиво (погледни горе в дясно където пише "Как да правим по-добри снимки с цифров фотоапарат" - професионални неща КОЛКОТО си искаш.

Относно държанието към жените то не трябва да се различава по никакъв начин от това към мъжете - т.е. желателно е спазването на добрия тон и неща от сорта "що не се гръмнеш" са обидни и за двата пола...

Помагайте си - не се дразнете! [smilie24]
Дата:   30-07-05 15:01

Прегрял/а е завалийката, то не са жеги, не е е чудо. Аз сега се спасявам с 5литра бира от жегата.[beer]
Точно му/и разглеждах досието - има писани и умни неща,ето това примерно:

Автор: Тони-К
Дата: 06-04-05 23:37
.....
Защо по дяволите просто не се кефим на това което ни харесва, а непрекъснато търсим повод да се дърляме за щяло и нещяло?

Как да не го/я цунеш с любов м/у очичките, за такива работи [smilie7]
Ама жегата не прощава...[ezik][ezik] [ezik]
[beer] [beer] [beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   30-07-05 15:04

[smilie18] ...Стоев ...[smilie24] [ezik] [beer] [beer] [beer]
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена