Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Форумът умря!
Автор: tinman   
Дата:   28-07-05 20:16

Да са живи и здрави гробарите!
 Re: Форумът умря!
Автор: athom   
Дата:   28-07-05 20:20

куку?![smilie18]
Автор: IvoYoo   
Дата:   28-07-05 20:21

[smilie21]
Автор: kirilart   
Дата:   28-07-05 20:21

клик[shtrak]
Автор: plamennk   
Дата:   28-07-05 20:22

АЙДЕ ОШЕ ЕДИН СЛЪНЧАСАЛ
Автор: IDA   
Дата:   28-07-05 20:29

Защо така драматично бе Tinman?
Автор: Agatka   
Дата:   28-07-05 20:34

Да са мъртви и нещастни гробарите!!!
За какво ви е тоя нещастен форум????
Кой ще го гледа? Ще го чете???
Че вие го направихте едно говно...!!!!!!!!!!!!!!!
Автор: samara   
Дата:   28-07-05 20:36

абе ...разбирам го...колкото и някои да се правят на велики от висините на утвърдените си позиции, новите членове губят ориентация и критерии така ...факт [smilie8] ,... знам бе,знам за коментарите и пр....но някоя точка стимул винаги си е добра насока за това как върви развитието ...споделям просто, има добри и лоши страни, като всяко нововъведение [smilie7]

Публикацията е редактирана (28-07-05 20:39)
Дата:   28-07-05 20:36

Абе голема жега днеска ша знаете...[smilie18]
Автор: krassimire   
Дата:   28-07-05 20:39

Agatka, по-спокойно, ами пусни поне една снимка в "избрано" де?
Дата:   28-07-05 20:48

Новите членове не знам дали губят ориентация, но мисля, че правилата ви не бяха ясно очертани предварително
А пък в отговор на Krassimire, моите снимки са дилетантски и не стават за "ИЗБРАНО" и сега дори приятелите ми не могат да ми дадат оценка
Дата:   28-07-05 20:50

Приятелите ти могат да ти напишат мнението си под снимката.
Ако не са компетентни, тогава защо са ти точките им?
Дата:   28-07-05 20:53

athom...а ти даде ли коментар за Agatka ...[smilie5] [ezik] [beer] [shtrak]
...имаше ли някъде назидателен показалец ? [smilie18]

Публикацията е редактирана (28-07-05 20:54)
Дата:   28-07-05 21:01

samara, първото нещо което направих беше да хвърля един поглед в профила.
И не намерих за нужно да коментирам каквото и да било.

А зора по-горе е за точките - "...и сега дори приятелите ми не могат да ми дадат оценка."
Съжалявам, ДА, няма да могат да напомпат 20-30 или намколкоси точки.
Но пък никой не е забранил да коментират. А това си мисля е доста по-ценно.

Та така.

[beer] [shtrak]
Автор: fifilota   
Дата:   28-07-05 21:02

може ли съвсем накратко да вметна,че например fotocommunity.de (nad 188 000 регистрирани участници, 1.5 мил.снимки и около 12 мил коментари-данните са от 03.05.2005) няма точки и оценки...има си различните категории...хората си общуват ако искат, ако искат не...ако искат се изказват, ако искат не...има една галерия, в която се предлагат особено добрите снимки и когато някой предложи такава се гласува с ПРО и КОНТРА...след това снимката или отива в галерията или си стои само в нормалните категории...след пьрвоначалния няколкомесечен пробен срок се плаща такса от 40евро...

та исках да кажа,че не виждам защо да не продьлжат да се качват снимките в общия албум...по-полезни са няколко смислени коментари, от няколко гласувания просто така..
както и,че не знам някьде другаде да има толкова интензивни опити от страна на участниците в един сайт да обясняват на администраторите на същия каква им е работата...
както и, че не съм срещала често сайтове, в които администраторите толкова дълго и подробно да обясняват в последствие дадени решения(понеже някак смените в движение се извършват)...
и да не забравя да кажа,че в този нашенски сайт се срещат доста добри коментари (от време на време)[smilie25]
поздрави[smile]

Публикацията е редактирана (28-07-05 21:52)
Автор: koceto   
Дата:   28-07-05 21:06

толкова много думи, толкова много....и за какво? ако тези думи/постове се обясняваше какво осветление е ползвано в дадена снимка...или какъв обектив...или каква сапунерка...или техника на снимане...или... би било много по-полезно за повечето потребители на форума.....
Автор: fifilota   
Дата:   28-07-05 21:10

ами сори,че не се изразих с
++++
GOLD
sup
i t.n.
другия пьт ще карам по съкратената процедура... явно четенетона малко повече от 2 реда е трудна задачка... [smilie5]
Дата:   28-07-05 21:11

Таа, коментарии, ами как да разберем колко струват нашите коментарии, кой е решил да ми напише нещу за последните ми снимки, без да ги гледам една по една или дори само да проверя това???? Че аз искам да знам кой ме е оценил, а не кой ми е писал разни там +++++
Според вас, трябва да проверявам за ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИИ
Пък на мен ми харесваше да хвърля един поглед в АЛБУМА и да видя дали да чета мненията
Автор: kirilart   
Дата:   28-07-05 21:35

Каквото било било,станалото станало,аз сега спирам да качвам в общият албум след като на последните 6 снимки имам драстичен спад на коментарите от 7-8 на снимка, до 2 общо за 6 снимки. Whatever живота не свършва с един форум нали[smilie25]
Дата:   28-07-05 21:38

хм, кой знае, кой знае ...[ezik] [beer] [shtrak]
Дата:   28-07-05 21:39

Не само за моите снимки, ами как да открия в Т.НАРЕЧЕНОТО "ИЗБРАНО" тоя,за когото искам да дам гласа си и мнението си? Просто една джунгла, нямам вече избор...
Гледайте си кефа, иначе казано и недейте да очаквате искреност
Дата:   28-07-05 21:45

Agatka , ...Тодор Колев във филма "Двойникът" имаше една реплика: - "Млада жена да лежи и да мисли такива неща ..." [smilie5] ...айде успокой се, не е чак толкова зле, живота продължава и утре https://photo-forum.net/joro/emoticons/T1A.gif
Автор: sannie   
Дата:   28-07-05 21:46

kralqt e murtav, da jiveee kralq da jivee kralq
Автор: boni   
Дата:   28-07-05 21:51

Ха ха ха[smilie18]
Абе спиране нямате,все едно са ви източили банковите сметки[smilie18]
То да беше се променило нещо кой знае кво:))
[smilie18]
Автор: boni   
Дата:   28-07-05 21:54

Но има един неподозиран положителен ефект цялата работа - намаля изпразването на карти в галериите с около 30%,което е добре.
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена