Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 boni?
Автор: krassimire   
Дата:   26-07-05 16:07

Гледам boni е online, що никой не ми отговаря на въпроса?
А именно, нарушение на правилата ли е като има съвместен профил на двама потребители, всеки от които си има профил?

Публикацията е редактирана (26-07-05 16:08)
 Re: boni?
Автор: ogimag   
Дата:   26-07-05 16:09

Ей, ама ти си като питбул- като си захапал и не пускаш!
Дата:   26-07-05 16:10

Ами boni няма да го заболи да напише "да" или "не"
Автор: boni   
Дата:   26-07-05 16:12

Смятам,че не е нарушение на правилата двама души да имат съвместен профил,щом показват съвместно направени творби.
Като "братя Мормареви" [smilie18]
Не виждам какъв е проблема та чак толкова се дискутира,нито пък е чак толкова често срещано явление.
За мен е нарушение ,когато някой си прави профили,за да си гласува за снимките.
Автор: zed   
Дата:   26-07-05 16:14

И.....БРАТЯ МАНГАСАРЯН....[smilie18] [smilie9]
Дата:   26-07-05 16:15

boni, благодаря за отговора.
Дата:   26-07-05 16:26

[smilie18] ТОВА ЗА ПРОФИЛИТЕ Е СЪВСЕМ НА МЯСТО!!!
НАЛИ КРАСИМИРЕ??????????[smilie18]
Автор: navy   
Дата:   26-07-05 16:34

Така огласявайки тази възможност много хора ще си потърсят дружки[smilie3]
Автор: LeBiu   
Дата:   26-07-05 16:51

търся кадърна и красива фотографка за съвместна работа (да си бъдем дружки) [thankyou]
Дата:   26-07-05 17:10

zed, не си си изпил хапчето?
Дата:   26-07-05 17:42

Ти пък какво се засягаш? 400-500 точки не ти ли стигат за отражение в покрива на кола?[smilie18]
ШЕГА! НЕ СЕ СТЯГАЙ!![smilie19]
Автор: ceco   
Дата:   26-07-05 19:54

Каквооо? "Съвместни акаунти", и от всеки от тях да може да се гласува?? Boni, ти сериозно ли ...?!? [smilie10]

Двама души, които си имат профили, A и B, си правят и един съвместен - AB. Така автоматично получават право на трети глас от новия си профил. Двама души с три гласа ... до тук добре.
Но ако към тези двама се присъедини трети (C) и си отвори съвместен профил с всеки от тях, какво става ... трима души с 6 профила (A, B, C, AB, BC, AC) и съответно ... 6 гласа! За всекиго по два ... никак не е зле!
Но може и още по-добре, ако кликата набъбне (а тя непременно ще набъбне ... Murphy's law). Защото клика от N човека ще има право на N*(N+1)/2 различни профила ... и съответния брой гласове!!! Така клика от 30-тина човека ще може сама да генерира по над 1800 точки на снимка, какво са вече 400 или 500 ?! Принципът "един човек - един глас" отива на кино.

При досегашните правила те имаха "само" N гласа, дори и на принципа "един за всички, всички - за един" да си гласуват ... но сетил се някой, че далаверата може да е на порядък по-добра, и разчитайки може би, че форумът е стадо без кучета или, че админите са слънчасали на морето, предлага тази на пръв поглед невинна промяна ... [smilie23] [smilie23] [smilie23]
Boni, не подавай пръст на такива предложения, ако не искаш да ти отхапят ръката!

krassimire, ако сериозно смяташ да правиш съвместно творчество с някого, едва ли ще е голям проблем да се разберете от чий профил да пуснете една или друга работа. Има и поле "От автора:", и коментари към снимката, където спокойно може да се укаже кой е съавтора. Пък ако наистина не можете да се разберете и мотивът ти е бил точно този, то би трябвало да формулираш искането си към admin като "Въпрос за съвместен профил БЕЗ ПРАВО НА ГЛАС", защото другото си е плах опит да се разтури до край системата за гласуване в този сайт (не, че сега е цъфнала, но това е друга много стара тема).

Дата:   26-07-05 19:58

ceco, вече има прецеденти (Niavaah_Geezer), затова попитах. Иначе засега няма да отварям съвместен профил, но за в бъдеще може да се случи.
Автор: simbon4o   
Дата:   26-07-05 20:05

какво сте се сдъпали за тия гласове :) бахти народа чудя ви се откакто се регистрирах :), пари ли печелите? Ако е така кажете и ние малко ;), ако не ... право на глас та глас та чудо. Голяма работа ако ще и 10 акаунта да си направи човек, то се вижда колко може и които могат си личат, за мен е много по-добре ако някой който съм видял че може ми даде положителна оценка или няколко които не се вживяват непрофесионалисти или обратното просто им харесало и искрено си казват. Какво се дърлите за някви точки. Идете почерпете админа на ушенце го помолете ако ви е толко зор изглежда добър човечец може да ви влезе в положението и да ви пусне по някой друга снимка за качване на седмица повече :D.

Сори за лекото избухване ма си е така :).
Автор: ceco   
Дата:   26-07-05 20:53

Хмм, значи почнало се е ... Ако са го отворили само за да заобиколят квотата и да пуснат някоя и друга снимка в повече - бива, но ако е и гласувано от него ... не знам, да му мисли admin! Аз съм принципно против съвместните профили и съм се обосновал защо.

Дата:   26-07-05 21:00

Цецо нали знаеш какво се случва с хора,които гласуват за снимките си от други акаунти? Историята е богата на примери[smilie18] ,но в края на краищата труда им става зян.
В никакъв случай не насърчавам безразборното правене на акаунти,да сме наясно!
Дата:   26-07-05 21:00

Е, а не допускаш ли че просто са съавтори?

Добавка, това е реплика на това:

ceco
Хмм, значи почнало се е ... Ако са го отворили само за да заобиколят квотата и да пуснат някоя и друга снимка в повече - бива, но ако е и гласувано от него ... не знам, да му мисли admin! Аз съм принципно против съвместните профили и съм се обосновал защо.

Публикацията е редактирана (26-07-05 21:46)
Автор: niavaah   
Дата:   26-07-05 21:19

?! [smilie10]
Искам да уточня , че заедно с geezer сме уточнили този въпрос - решили сме да представяме творбите си под един друг различен профил. Има защо - разисквали сме го.
Въпроса за новият профил бе подаден към един от администраторите, при което той отговори : добре, само да не си гласувате на снимките.

Не сме гласували сами на снимките си - това е безумие [smilie23]

Ако някой не харесва тази идея , нека да се опита да я подкрепи , като погледне под един друг ъгъл на нещата? [smilie24]
Автор: murnau   
Дата:   26-07-05 21:23

lujesh, niavaah [smilie10]
Автор: niavaah   
Дата:   26-07-05 21:28

murnau https://photo-forum.net/joro/emoticons/011.gif
Дата:   26-07-05 21:39

Да Красимире,допускам,че са само съавтори.
Ти щом не можеш да го допуснеш е друг въпрос,явно такъв ти е начина на мислене и настройката.Не можеш да допуснеш,че има хора,които са тук не с цел да си кликат сами по снимките.
Дата:   26-07-05 21:42

Ей, boni, не си ме разбрал, ceco е този, към който би трябвало да са насочени думите ти.
Автор: nikolayradev   
Дата:   26-07-05 21:42

до тези които протестират-не ви ли омръзна да гледате недоразумения на едни и същи автори които влизат в албума с изкуствено надут рейтинг,почти без коментари,защото тези които гласуват ги е срам да се представят че са гласували за това фотонедоразумение...
Дата:   26-07-05 21:43

Все пак, boni, що всеки път ме подозираш в най-грозни неща? После се оправдавам че нямам сестра.

Публикацията е редактирана (26-07-05 21:47)
Дата:   26-07-05 21:48

Ако е така както си го направил след редакцията ти се извинявам официално,но преди звучеше по съвсем различен начин!
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена