Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Как да разбера за коя снимка мога да гласувам?
Автор: onlineivo   
Дата:   26-07-05 23:48

Във връзка с измененията от днес (може да се гласува само за снимки в "Избрано"), става така, че сега като вляза в профила на някого и искам да гласувам за снимката която ми е харесала, в повечето случаи следва надпис:

"Снимката, за която гласувате не се намира в албум 'Избрано' и не може да дадете гласа си за нея"

Ако ще остава валидно това правило не е ли логично да има обозначение дали може или не може да се гласува за всяка конкретна снимка?

Отговори на това съобщение
 Re: Как да разбера за коя снимка мога да гласувам?
Автор: boni   
Дата:   26-07-05 23:50

Извода е един ,както вече казах в една друга тема.Не се гласува в профила на хората ,а в албум избрано.Научете се да гласувате само там

Дата:   26-07-05 23:53

копирам го от другата тема:
Абе тук се говори дори да има 24 часова аноминост в "избрано" ,за да не се влияят хората от името на автора,народа реве,че като влезнел в профила на някой не можел да разбере за кои снимки там може да се гласува и за кои не...Много се радвам,че не може да се разбере и още по-трудно ще го направим ако има как!
Разберете веднъж завинаги - няма да обикаляте като цветарки кръстосано по профилите си за да си цъкате по снимките!
Мястото за гласуване е в албум избрано.Това да е ясно.
В профила не се ходи да се гласува - там се отива да се разгледат снимките на определен автор,да се напише някой коментар или критика и това се прави чистосърдечно,а не с презумпция да ви го върнат.
Гласуването се прави на точно определените за това места.В избирателната секция,а не в къщи.В къщи си бистрете политиката- няма проблем,но там не може да се гласува. В албум избрано се гласува ,а не в личния профил.
Целта на тази промяна е да се научите къде е мястото за гласуване и как се прави и да се отучите от порочната практика да си обикаляте по профилите и да си кликате взаимно по снимките,а после ние да гледамe снимки без елементарни фотографски качества и с по 50 идиотски коментара отдолу.
Справка - последната снимка в раздел критика.Вижте там какви са коментарите и вижте какви сте ги написали в оригинала ,качен от автора и събрал 300 точки и коментари преди да е влезнал в избрано .

Автор: papi   
Дата:   27-07-05 00:00

точно това е идеята[smile] [smile] [smilie18] [smilie18] [smilie18]
да не знаеш за коя трябва да гласуващ
най накрая вземи си гласувай за своите си[thankyou]

Автор: IvoYoo   
Дата:   27-07-05 00:05

В албум Всичко снимките потъват за минути, така че разликата в гласовете едва ли ще е кои знае колко значителна[smilie21]

Автор: onlineivo   
Дата:   27-07-05 00:59

Мерси Бони

Дата:   27-07-05 01:21

Извинявам се за острия тон в текста,който е копиран от другата тема,не е насочен към теб,просто вече няколко пъти обяснявах.

Автор: Neli78   
Дата:   27-07-05 07:42

"В албум избрано се гласува ,а не в личния профил."
Бони, вместо да обясняваш на всеки поотделно, защо просто не го забраните?

Публикацията е редактирана (27-07-05 08:27)

Автор: draev   
Дата:   27-07-05 08:11

[smilie24] Макар,че тонът ти много,много не ми харесва.Все пак аз не бях разбрал за промените/които между другото често правите/и бях изненадан,че не мога да гласувам![beer] [thankyou]

Автор: kaff   
Дата:   27-07-05 08:15

Защо не забраните вобще да се отваря личния профил ще е още по интересно да знаете..... ща аз лично отварям профила на човек и разглуждам целия такъв и което хареса глас ма сега трябва да си играя на тука има тук нема[ezik] [ezik] [ezik] [beer] [beer] [beer]

Дата:   27-07-05 09:21

Кафф,относно това как се ползва личния профил и къде е мястото за галсуване,би ли бил така любезен да прочетеш отново по-горния ми постинг с копираната тема в болд?
Благодаря.

Автор: kaff   
Дата:   27-07-05 09:26

то от вчера ги четох четох та ми писна не е ли по добре да се махнат всички точки на не качените в избрано за ориентация поне аз махнах всички и ги качвам с нулев направете нещо ще съм благодарен!!!!!!

Автор: muu   
Дата:   27-07-05 09:31

bravo admin!dobra posoka...[smile]

Автор: Crossblade   
Дата:   27-07-05 14:18

Мани, минаваме на "анти гласуване" [smilie24] --- "Авторът не желае да гласувате за тази снимка" [smilie21]

Иначе ... [smilie23] за Q агитките [smilie5]

Автор: nemchev   
Дата:   27-07-05 14:23

и пак се почваааааа[smilie19] бониии няма отърване човеко[ezik] [smilie5]

Re: Има начин (малко дървен)
Автор: melona   
Дата:   27-07-05 14:59

kaff написа:

> Защо не забраните вобще да се отваря личния профил ще е още по
> интересно да знаете..... ща аз лично отварям профила на човек и
> разглуждам целия такъв и което хареса глас ма сега трябва да си
> играя на тука има тук нема[ezik] [ezik] [ezik] [beer] [beer]
> [beer]

И аз постъпвам така. Да гласувам през нечий профил още не означава, че съм се набила там с цел да слагам точки на всички снимки.
Злоупотребата не е аргумент срещу употребата. Унизително е да се допускат кофти намерения у всеки един от нас, на основание, че некои хора нямат грам самоуважение. И да се предприема колективна наказателна мярка. От 40 дни съм регистрирана и за сефте хващам фотоапарат. В избрано невинаги качвам най-добре оценените си снимки, слагах и такива, за които съм искала да видя мнения. Вече нямам идея как трябва да ги подбирам [smilie2]

Начинът
За да спестим "тука има, тука нема", можем след заглавието на снимката, да слагаме в скобки (избрано) или (всичко) или някакъв друг символ. Може някой да предложи нещо по-умно, но и тва върши работа. Като застанеш с мишката върху снимката, от умното етикетче ще е видно дали качена в избрано.

С уважение към всички колеги[shtrak] Тук всичко ми харесваше... досега. Но последната промяна определено оставя неприятен вкус и навява, че уважението сякаш не е взаимно.

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   27-07-05 15:04

ш са фърла през виндовса [smilie21]

Дата:   27-07-05 15:07

добре дошла в отбора[smilie19] ама бони май отиде да изкара една дрямка[smilie5]

Автор: papi   
Дата:   27-07-05 15:10

като отвориш албум избрано,само там можеш да гласуваш

Автор: LUMBERJACK   
Дата:   27-07-05 15:17

boni,

пуснете информация за промяната в раздел "новини" на първата страница с препратка към страницата с правилата. Или го изтипосайте за 9-10 дни най-отгоре. Направете го временно червено, за да избожда очи и все пак имайте предвид нещо, което algaivel ви напомни в една от горещите теми - правила не се сменят по средата на конкурс...

Публикацията е редактирана (27-07-05 15:19)

Автор: melona   
Дата:   27-07-05 15:18

nemchev,
Дано не се е фърлИл от некой виндоус, ако са го подлудили вече. Аз към колегите, таковата... Много съм нова да давам акъл на администратори. Споделям си размишления и настроения, породени от последните драматични събития [smile]

Добре заварила, ама не бех в течение за отбора [smile]

Дата:   27-07-05 15:21

e ....вече си....тука всичко е на отбори...едни по печеливши ...други по губещи....такива ми ти рабори[smilie5]

Автор: asb1   
Дата:   27-07-05 15:27

boni, това дето си го написал "болтвано", добре звучи но е като предизборните програми на партиите...за пралмента!Излиза един проблем..ако се гласува само в избрано...вероятността снимката на простосмъртен, анонимен член на форума да бъде видяна намалява драстично, не говоря за точки и гласуване! Пример: пускам снимка по обяд когато хората разглеждащи сайта са...10 пъти по малко от колкото вечерта...и този кадър до вечерта е вече на 5-6 или 10 страница за деня...! Каква е вероятността снимката да бъде видяна, просто заминава и толкова или тук се намесват фактори като личните познаства с членове от форума, телефони, събощения на ICQ и тн....Ясно е че угодия нема...и все пак по този метод на гласуване шанса повече хора да видят дадена снимка и да те похвалят/оплюят намалява драстично....ако не вярваш, въведете отново брояча дето отчиташе колко човека са видяли снимката..колкото и некоректен да беше :-))[smilie7]

Автор: Allek   
Дата:   27-07-05 15:29

Ей, банда, щом ще се гласува само в ИЗБРАНО - нека, вместо имената и точките под снимките, да се виждат само заглавията и чак когато се влезе, за да се гласува за някоя снимка - да се виждат подробности като автор, рейтинг и т.н. [thankyou]

Автор: PolarBear   
Дата:   27-07-05 15:31

Вече казах, че промените не водят до целта, за която са замислени. И причината е в основата на похода.

Само си представете следната елементарна ситуация - аз, както и всеки се интересувам от работата на доста колеги. И по админската логика влизам в профила на някого за да гледам и коментирам. И ако снимката ми хареса, понеже се гласувало не в къщи, а в избирателния пункт, ще се вдигна виртуално в албума да я търся под дърво и камък същата тази снимка за да гласувам. А ако е повече от една, ново ровене?!

Моето време е достатъчно ценно за да приеме предложението да гледам и критикувам на едно място, а да гласувам на друго като необмислено. А на обикновен говорим език това се нарича "разиграване". Т. е. това е известно неуважение към т. н. "юзъри". Както и тонът, с който е поднесено.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна