Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Покана за пленер. И, относно фланелките. Аз искам 4 броя, но за различните сезони!
Автор: Alexx   
Дата:   30-06-04 21:58

http://link.com[beer] Покана за пленер.
И, относно фланелките.
Аз искам 4 броя, но за различните сезони!
Между другото, катко пиша за това искам да ви питам, има ли навити за един малък пленер в околностите на Силистра. Условията са идеални (бивша резиденция). Местата са около 12. Плащаме си храната, която сами си готвим.
Нощувката може да се уреди срещу изложба в полза на общината. Датата също може да се уточни, но е някъде около септември. Честно казано 1 седмица излиза на човек около 60 лева (проверено след пленер на местните художници).[shtrak] http://link.com Ако има мераклии, и за повече информация:
086/882430 или 0899678761
Алексей Минев - работя в местния областен всекидневник в-к "Успех"

Публикацията е редактирана (30-06-04 22:53)

Отговори на това съобщение
 Re: Покана за пленер. И, относно фланелките. Аз искам 4 броя, но за различните сезони!
Автор: Alexx   
Дата:   30-06-04 22:19

Покана за пленер.
И, относно фланелките.
Аз искам 4 броя, но за различните сезони!
Между другото, катко пиша за това искам да ви питам, има ли навити за един малък пленер в околностите на Силистра. Условията са идеални (бивша резиденция). Местата са около 12. Плащаме си храната, която сами си готвим.
Нощувката може да се уреди срещу изложба в полза на общината. Датата също може да се уточни, но е някъде около септември. Честно казано 1 седмица излиза на човек около 60 лева (проверено след пленер на местните художници). Ако има мераклии, и за повече информация:
086/882430 или 0899678761
Алексей Минев - работя в местния областен всекидневник в-к "Успех"

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна