Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 tripod`s
Автор: nikedj   
Дата:   01-07-05 14:04

преди 2 месеца ме пообраха и сега съм на темата да си купувам отново.предишния ми статив беше "манфрото 055 про." и съм доста доволен от него единствено малко се дънеше когато сложех по тежка камера /мамия 645 с телеобектив към нея ама то и не съм очаквал друго щото той си е за по леки камери/
та се бях насочил да си купувам пак нещо подобно и се заприказвахме с един колега та той ми каза за тези "гитцо" че били доста читави като стативи та така и така сте си взема нищо що да не е "гитцо" обаче тука е питането каде в България ги има или изобщо да не се надявам ?

Отговори на това съобщение
 Re: tripod`s
Автор: Stoyan_5   
Дата:   01-07-05 14:08

А бе темата ти и за базара върви!

Автор: nikedj   
Дата:   01-07-05 14:20

добре тогава къде/кого да попитам дали някай в Българеия внася тези стативи "Гитцо"

Автор: jimmy   
Дата:   01-07-05 14:37

хехе, gitzo е хубаво нещо наистина. Аз поне не знам обаче някой да ги внася. А и да ги внася цените ще са...така,че не се надявай.

Автор: pmartinov   
Дата:   01-07-05 14:43

В България плащаш два,но ти дават само единия.[smilie5]

Автор: dau   
Дата:   01-07-05 15:07

Няма гитцо в България!

Автор: stoevmobile   
Дата:   01-07-05 16:43

Няма ги, за съжаление, поразпитах тук-там вече. [smilie11]

Автор: SLR   
Дата:   01-07-05 16:46

И аз не съм виждал в София[smilie2]

Автор: dau   
Дата:   01-07-05 16:53

Е как да ги видиш като не се внасят ?!!?[smilie11]

Освен някой човек да не си е купил от чужбина и да си обикаля с него на рамо за да го видиш из София

Автор: icikonti   
Дата:   01-07-05 17:08

Скоро си купих - нов , но не гитцо.Отидох в магазин "Да Да"и взех с отстъпка SLIK ....550 Pro. Тежи 2,440 кг , носи доста повече и е нов.Две ръкохватки на главата , а третата е като врътка.Слагам отгоре над 2,5 кг и не помръдва.Главата се сваля и може да я монтираш отдолу - за макро.Краката са без опора към централната колона и имат опция почти да лягат на земята/целия статив се разтваря /.Много хубаво нещо!!!Вносителя май беше ПроФо.[beer]

Автор: Gen   
Дата:   01-07-05 17:49

icikonti къде е този магазин "Да Да"?

първа  назад  1     всички  напред  последна