Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Батерия/СДкарта за Канон
Автор: J_Mihaylov   
Дата:   28-06-05 12:14

Здр,
имам Canon Ixus 50 и искам да си купя батерия. Тя трябва да е: NB-4L . Питането ми е от къде мопга да си купя?? (от Пловдив съм). Второ колко струва горе-долу?? В един сайт я видях за около 70$ а в друг за 10$?? Все пак искам по-евтинко [smilie3]

След това ще ви питам и за памет..
Става въпрос за СД карта да кажем 512МБ или 1024МБ.
Много важно и неясно за мен е как стои въпроса със скоростите при СД картите.. - на едни пише че са ХАЙ-спийд , но тва само по себеси нищо не значи , а пък на други ни6то не пи6а.. аве пълна мъгла.

Та значи искам препоръка и там съответна цена..

благодаря

Отговори на това съобщение
 Re: Батерия/СДкарта за Канон
Автор: dau   
Дата:   28-06-05 12:47

Здрасти аз имам Иксус 40. Нормална карта ще ти върши работа ама в режим на поредни кадри ще мойе да снимаш колко бяха около 10-ина докато ти се напълни буфера ако паметта ти е по-бърза 30Х или нагоре ще снимаш докато ти се напълни паметта иначе Канонската батерия е толкова някъде към 70$ наистина са много скъпи
не знам някакви заместители?

Виж тука дали имат нещо такова и успех!

http://www.digital-flash.com/catalog/index.php?cPath=28_31_85&osCsid=d87132ced39110be6a5c55b2aaf451ed

Re: Батерия/СДкарта за Канон
Автор: robi   
Дата:   28-06-05 12:58

Виж тук. Аз си купувах от тях и съм много доволен. И цените са им добри. Доколкото знам и Пинко пазарува от тях.

http://www.vali.bg/

първа  назад  1     всички  напред  последна