Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 АДМИНИ!!!
Автор: SLR   
Дата:   24-06-05 11:47

Администрацията,моля ви нека някой да Банне тоя Fotoremont от Базара че само спами[smilie9]

Отговори на това съобщение
 Re: АДМИНИ!!!
Автор: IChertov   
Дата:   24-06-05 11:52

ее.. :) Ква тема..

Аз да предложа...
има супер много теми във форума адресирани до един потребител.. нямам нищо против, но няма ли да е по-добре да се направи нещо като Лично съобщение..?[beer] [beer] [beer] [smilie5] [smilie5]

Автор: robi   
Дата:   24-06-05 11:59

И аз щях да пусна тази тема, ама ме изпревариха. Ако някоя търговска фирма иска да се рекламира - да си плати и да рекламира. Базарът е за нетърговски цели, когато частни лица искат да купят/продадат нещо. Аман от хитреци [smilie9] . Все пак поддръждата на този сайт струва пари!

Автор: SLR   
Дата:   24-06-05 12:10

Лошото е че е пуснал 8 постинга с тема "поправям апарати",същото можеше и да го събере в един пост.То така ако вземеме да пускаме теми поотделно за всяко филтърче или капачка нали се сещаш какво ше стане[smilie23] [smilie23] [smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна