Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 За приятелските кръгове
Автор: Godiva   
Дата:   08-06-05 13:02

След първоначалната ми негативна реакция към инициативата на Критика - реакция - за която вече за втори път се извинявам - но тя беше продиктувана от съвсем странични и лични причини - та ми хрумна идеята за рейтингите и приятелските кръгове! Може би тази тема вече сте я дискутирали - ако е така - моля да ме извините - получава се един затворен кръг - явно за една снимка недобра от фотографска гледна точка са гласували доста хора - може би на принципа - аз на тебе точка - ти на мене точка - а може би просто им е харесала - не знам!
Кое ме притеснява - аз вече не смея да гласувам - за да не се получи пак някакъв порочен кръг - аз давам гласа си на Гошо -- той ми го връща - да но - ако не гласувам ми се отнема правото на глас и въобще стана една манджа с грозде!
 Re: За приятелските кръгове
Автор: Frida   
Дата:   08-06-05 13:03

Тогава гласувай само без да се обаждаш. Тук гласуването е анонимно.
Автор: krassimire   
Дата:   08-06-05 13:05

Да, аз вече предимно така правя
Автор: solo5   
Дата:   08-06-05 13:06

[ezik]
Автор: Mimic   
Дата:   08-06-05 13:08

Не знам как някой може да разбере, че сте гласували за него. Аз оставям коментари под доста снимки без да гласувам за тях и съответно, често гласувам без да оставям коментар [smilie8]
Автор: gorbi   
Дата:   08-06-05 13:21

Godiva: освен скритата самореклама, какво искаш да кажеш с тоя пост тъй и не разбрах........ [smilie11]
Дата:   08-06-05 13:33

Да - прави сте - наистина - това е вариант - ще си гласувам без да се обаждам [smilie3] - само - ако някъде - нещо ме е замаяло ще си лепвам и коментара
Автор: flame   
Дата:   08-06-05 13:39

Godiva, хич да не ти пука[smile]
Гласувай си свободно и не се притеснявай от това, как изглеждаш в очите на тоя или оня[smilie24]

Автор: elrisha   
Дата:   08-06-05 13:41

flame,проблемът е ,че Я интересува!:))
Автор: msld   
Дата:   08-06-05 13:46

prodaljavay da glasuvash...vkl. i na 25 yuni :-)
Дата:   08-06-05 13:52

Кой беше казал, че ако не си използваме активно правата, ще ни ги отнемат [smilie5]
Дата:   08-06-05 14:00

Откакто гласувам без да оставям коментари, поне три пъти по-малко гласове получавам, но и без това вече съм поуморен от това и вече не ми са гъдел точките.
Автор: nikolayradev   
Дата:   08-06-05 14:01

много "притеснителни " теми напоследък,
един не иска да гласува друг иска да си ходи.
не си скъсяайте живота бе хора[smilie7]
живота е прекрасен[smilie7]
Автор: Stoyan_5   
Дата:   08-06-05 14:04

Той май и Слави Трифонов имаше подобни проблеми, когато участваше за конкурса на Евровизия!?
Дата:   08-06-05 14:06

Хаха - нали - krassimire - и аз забелязвам подобна тенденция и при мен - когато гласувам по-активно - съответно и за мен гласуват - но когато не гласувам рейтинга ми падна наполовина - но това е и логично [smilie3] - оставаш извън играта - [smilie3]
Дата:   08-06-05 14:07

И ква стана тя - Важното е да си в играта [smilie5]
Дата:   08-06-05 14:10

Е, който му е интересно, да играе [smilie25]
Автор: gorbi   
Дата:   08-06-05 14:11

на мен ми е интересно.......
Дата:   08-06-05 14:12

Койт играй пичели, койт не играй ни пичели - арт импровизация по лайт мотиви на виден български мъдрец [smilie5]
Дата:   08-06-05 14:12

Явно ти си си най-добре [smilie3] - а това за играта как да не е важно - остенш ли малко и край с тебе - [smilie3] - но както каза и красимир - и аз се изморих - ще си карам уекичко и колкото мога - [smilie3] - ми то така от толкова амбициозност басси се губи от радостите на живота - уекичко
Автор: IDA   
Дата:   08-06-05 14:13

Според мен няма нищо лошо в това, човек да напише защо гласува или не гласува за дадена снимка, с какво тя му е въздействала емоционално и какво не му харесва в изпълнението. Нали именно така всички ние осъзнаваме нашите грешки и се учим от тях? За мен като любител фотограф, който още е много далеч от елитната фотография, коментарите и критичните забележки към моите снимки са много по-полезни отколкото точките и съм благодарен на всеки, който си е направил труда да ми отправи конструктивна критика, особено ако тази критика е от някой признат фотограф.

Лично аз във форума не познавал никого. Ако някой счита, че гласувам за снимките му, защото принадлежа към някакъв приятелски кръг, нека ми се обади. Обещавам му, че повече нито ще коментирам, нито ще гласувам за снимките му.
Дата:   08-06-05 14:14

Пък и връзката ми има лимит за трафик, не ми е изгодно да гледам подред в "албум-всичко", както съм правех месец-два докато имах ентусиазъм.
Дата:   08-06-05 14:16

IDA - това не важи за теб - доколкото съм психоложка и мога да кажа - че доста бързо преценявам кой какъв е - за теб мога с чисто сърце да кажа - че си от малкото хора без задни помисли!
Автор: PolarBear   
Дата:   08-06-05 14:18

Открихте Америка, колеги. Това, че активното гласуване води до активна обратна връзка е установено много преди да се създадат фотосайтовете. И ако погледнете в указанията за ползване напр. на www.photo.net там си е записано черно на бяло, като нещо положително. И не само там, а и в някои други от най-големите международни сайтове, общуването в които е истинско удоволствие. И се поощрява, защото там се пишат смислени коментари, това е обмен на мнения, който е сред основните цели на сайта.

Защо на нас ни се струва, че нещо не е в ред? Какво по-естествено от това да погледнеш работата на някой, отделил от времето и енергията си за да види и оцени твоята? След като авторите и снимките са толкова много, че така и така няма да видите всички? Вечно ли ще си мислим, че щом е казал добра дума, то това не е току така? Откъде такава мнителност?

Проблемът наистина съществува, но начинът по който е формулирам и по който се подхожда към него, свежда шансът за успех до нула. Защото същевременно унищожава и положителната тенденция.

Keep smiling!!! [smile] [smile] [smile]
Автор: carissima   
Дата:   08-06-05 14:19

Godiva, obru6tam se kum teb, tui kato temata si e tvoq. Az haresvam snimkite ti i 4uvstvoto koeto vlaga6 v tqh, a za men tova e po vajno, i si mislq 4e ima i drugi kato men.A ponqkoga i v ne dobre zasnetite ne6ta ima mnogo 4uvstvo i ako uspeq da go vidq, makar izpulnenieto da ne e perfektno glasuvam i si se prehlasvam pod snimkata, puk koi kakvo 6te kaje ne e tolkova vajno!

Aide ve4e iz4ezvam ottuk 4e trqbva da se prigotvqm za put[smile] kum Bg sled nqkolko 4asa[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Ne 4e na tova mu be6e tuka mqstoto, ama prosto se vulnuvam, sorry 4e sum malko hors sujet[smilie5]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена