Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon PowerShot A95 ili Panasonic DMC-LZ2 ili ...
Автор: J_oreste   
Дата:   12-05-05 13:38

Laik sbm v fototo,ama imam jelanie[smilie5] Moga da si pozvolya ne pove4e ot 700 lv za aparat...Sled rovene v net-a i magazinite se spryah na tezi dva,moje da ima i po-doBbr variant...
Nadyavam se po-opitnite v materiata da mi pomognat v izbora!
Blagodarya predvaritelno!

Публикацията е редактирана (12-05-05 13:42)

Отговори на това съобщение
 Re: Canon PowerShot A95 ili Panasonic DMC-LZ2 ili ...
Автор: svetal   
Дата:   12-05-05 14:15

Аз лично съм за канона защото съм с такъв.

според мен плюсовете на канона са въртящ се десплей,4 ри батерии.но пък панасоника има 6хзум и стабилизатор.

Автор: Crossblade   
Дата:   12-05-05 22:03

И аз гледам LZ2/1 заради 6х и стабилизатора .... на тебе не знам как да ти кажем какво да вземеш [smilie11] Рещи дали ти трябват пълни ръчни настройки или дълъг zoom със стабилизатор ....

Автор: CYPER   
Дата:   12-05-05 22:28

Вземай дългия zoom - много ще ти хареса [smilie18]

Аз с 12 знаеш ли какъв папарак съм - след време като си купя и Tele обектива на Панасоник, дето увеличава 1.5 пъти и стане 18x и вече ще съм Pro папарак [smilie18]

Автор: Stoevmobile   
Дата:   12-05-05 23:29

Прецени какво искаш да снимаш, прочети и другите теми у форума, дето хора питат за фотощрак.
Дългият зум не е голямо предимство - имам и Canon S1 IS с телеконвертер, общо "х16", дето се вика тук, ама предпочитам да снимам с х3, ако правилно пресмятам за обектифчетата 70-200 или 17-40, а мисля да отида и на обективчета без зум и да се мъча с тях [smile]

Автор: CYPER   
Дата:   13-05-05 00:03

За мен големия zoom е само предимство, защото мога да снимам без да бъда забелязън при наличието на такъв голям апарат.

първа  назад  1     всички  напред  последна