Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Konfiguraci za PS
Автор: Avon   
Дата:   04-05-05 00:25

Niakoi da izpalniava PS v 64-bitova sreda/ Win XP x64? Niakakva razlika, savmestimosti i t.n.?

Iskam da si sglobia Intelska 64-bitova mashina (veroitno pod W2003 x64) za CAD i animacia, no niamam nikakva idea ot pazara. Nadiavam se 500-600$ da stignat za barebone -daska, chip, pamet, video.

Отговори на това съобщение
 Re: Konfiguraci za PS
Автор: krp   
Дата:   04-05-05 01:15

Виж примерно www.stantek.com, ако си от София..там имат актуални цени[shtrak] 029266988

Ако ти трябва връзка там пиши ми[smilie25]

Автор: joshua   
Дата:   04-05-05 01:27

Следният проблем приятели:

Мой колега има компютър с 2GB RAM, които би трябвало да влезнат в действие при рендирането му с 3dMAx. Но... се активират само 200 Mb (според Task Manager докато върви рендирането). В същото време процесорите (2 бр.) се натоварват 100%. В самата програма, 3dMax, колегата ми е задал да се ползват 1,6 GB от RAM паметта, но няма резултат.
Тази вечер ще инсталираме XP Service Pack 2 на компа, от което сме 99.99999% сигурни, че проблемът ще си остане, но нали трябва нещо да опитаме.

Някакви идеи?

Използване на 2 GB RAM

[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: Avon   
Дата:   04-05-05 06:38

Ami nie imame G5, no na nego PS 7.0 varvi sashto kato pod staroto mi jeliazo Athlon 1GHz. Niamame 64-bitova PC mashina, ne znam kak e.

Автор: n1x0n   
Дата:   04-05-05 10:12

Avon, ще работи PS-а, но няма да има разлика в производителността /при равни други условия/.

п.п.
Joshua
Сигурен ли си че не е от сложността на сцената все пак? С кой рендер сте?
Принципно с който и да е Win XP и памет в рамките на 2GB не би трябвало да има никакви проблеми с адресирането й.

Автор: simbon4o   
Дата:   04-05-05 10:23

за макса и рендването - много зависи от сцената :) сложи повечко ефекти и текстури и 2GB няма да стугнат! Аз съм с 1GB и рядко стигам 800-900МВ но ги стигам като му взема акъла. Колкото до 64-битовите - АМД ги измисли и те са още най-добрите.

първа  назад  1     всички  напред  последна