Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Info za Obektivi
Автор: shifty   
Дата:   03-05-05 21:50

Ха така значи имам си д 70 с 18-70 обективцето плюс едно поларизарце към него.
А сега сам в германско и смятам да си понакупя разни нещица.
За инфо само тук D70 с 28-80+2Gb=860 евра а 350д 18-55 890евра.
Така та на въпросът ми първо си мисля да си взема едно рускоо пееланг 8мм ф3,5 май е aко се не лъжах lazahttp://www.rugift.com/photocameras/peleng_fisheye_nikon_lens.htm e линкцето.
Харесвам спорта и за това ме радва синхронцето на никонцето.
Така липсва ми и светлина и трябва да взема една но се чудя така като ниоамам кинта за всичко да взема една сигма 500 супер ли бесе 200 евра е тук.Но не мога да разбера дали работи без кабел нарастояние от апарата или ми трябват две едната водеща и втората послусна.Както смятам да си вземаи няколко old скоол светкавици и да ги бацкам със \"как се казвасе цудото дето се слага от доле и светва в синхрон с моята\".
Така и накрая зоом обектив пак ще е нисък клас но това за сега дали да е 28-300 до ф6,3 на тамрон или сигма 70-300 до ф5,6 все не pro но са апо поне май.Никонският е същият и на такава цена.
А и накрая сте метна май едно женитце снипер с 300 мм ф4,5 обективце дето е с приклад като пуска хе хе.
ТА дайте някои съвет хора какво как инфо сайтове за обективи и така че трябба да реса съвсем скоро.
Опппс май малко дълъг станах с въпроса а.
Сте поцета още за светкавицата че ми стана интересна цената е 2 пъти по ниска от sb800 а ГН е 50 хич не е лоса май
ДУМАИТЕ МИ нищо че звуцат тъпо въпросите ми всяка помощ ще съм БЛАГО МНOГOДАРЕН

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна