Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 RQ: Заедно
Автор: nunu   
Дата:   19-04-04 22:30

Моля, всички посещаващи този форум - ако могат да дадът линк за една снимка, която беше преди време тук... в този сайт. Името и бе Заедно ...
За мен тя е една от най добрите визуални интерпретации на тема - ти значиш толкова много за мен, искам да остарея с теб...

Или както е казъл Ал.Милн в Мечо Пух - "Ако ти живееш сто години, аз искам да живея сто години без един ден, така че никога да не живея без теб"

П.П

За съжаление наистина не помня автора ... но съм убеден, че всеки един от посещаващите сайта знаят кой е ... за жалост май неговите работи ги няма вече тук ...

а ако не е много нахално от моя страна, моля пуснете ми я по мейла ...
тя ще бъде използвана единствено за обогатяване на колекция от заснети мисли ...

Благодаря предварително

Поздрави

Отговори на това съобщение
 Re: RQ: Заедно
Автор: plam   
Дата:   20-04-04 00:05

опиши как е изглеждала снимката - може да се досетим

Автор: Photo   
Дата:   20-04-04 01:00

Да не става дума за Ivan_A? Сещам се за една негова снимка, но... по добре опиши ти за каква точно снимка говориш

Автор: junior   
Дата:   20-04-04 07:05

май ставаше дума за две дървета, разстящи едно до дтуго?

Дата:   20-04-04 07:14

Снимката е черно бяла ... снимана е в гръб възрастна двойка, която ходи по алея ... непосредствено до река ... това е описанието с две думи ...и наистина автора май е Ivan_A ... но в неговите работи я няма ... възможно ли е да я е изтрил ?

Автор: junior   
Дата:   20-04-04 07:33

Мног е възможно... Защо не му пишеш - той е разбран човек...

Автор: Ivan_A   
Дата:   20-04-04 09:25

https://photo-forum.net/res/4izlojba/Ivan_A1.jpg

Nunu, виж тази - ако е същата, с удоволствие ще ти я изпратя.

Дата:   20-04-04 16:42

Да... наистина е тя ...

Браво ... наистина безценен миг ... а черно бялото придава реализъм ...

незнам ... с времето човек осъзнава доста неща ... едно от важните според мен е най - вече уважението към човека до теб... влюбването и любовта са временни явления ... с времето остават привързаността и уаважението ... и само широко скроените люде осъзнават колко важно е да уважаваш съществото до теб ... както и да е ... аз май доста се отплеснах.

Ivan_A поклон пред професионализмът ти ...

мисля, че има още доста хора които тук, които заслужават уважение ... няма да ги изброявам, за да не обидя някой ако не го спомена ...

На всички вас пожелавам - по широка публика ... по добра среда за работа ... и доста по - добро заплащане ...Останалото зависи от вас ...

П.П

мейл - Dr.NUNU@mail.bg

Благодаря

Публикацията е редактирана (20-04-04 16:46)

Автор: prozac   
Дата:   20-04-04 17:29

Dr NUNU, аз пък ти благодаря за хубавите филми, които си качил на bubu.to[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна