Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Help to the n00bs :)
Автор: Johny_P   
Дата:   13-04-05 21:25

Zdr na wsichki.Iskam da popitam:
1.Za srawnenie mejdu Canon 3000N; Canon 3000V i Nikon F75.
2.Za NIKON ima li serwiz w BG kadeto da moga da si izpolzwam garanciata w sluchai na problem, tai kato dokolkoto znam niama predstawitel (pone official).
3.Kajete i dobar obektiw, ako imate predstawa za parite, za tezi aparati, taka che obshto da izleze gore dolu do kam 300$.
Blagodaria predwaritelno.

Отговори на това съобщение
 Re: Help to the n00bs :)
Автор: Brummaker   
Дата:   13-04-05 21:34

3/ [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: Avon   
Дата:   13-04-05 22:09

Po-dobre kaji kakvo iskash da pravish s toia fotoaparat...shtoto v dosta sluchai edna sviastna digitalka shte ti svarshi poveche rabota.

Автор: emicha   
Дата:   13-04-05 22:15

Според мен Nikon N75 е най-добрия избор от тези, Canon 3000_ не могат избощо да се сравняват с N75...

Автор: nasov   
Дата:   13-04-05 22:16

Аз имам за продан 1 тяло Ф65, разликата с ф75 не е никак голяма. Никон имат нещо като предстажител, но за сержиз техниката се праща в Гъция, кадето е Никон на балканите.

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=8432&t=8432&phorum_uriauth=

Автор: Johny_P   
Дата:   13-04-05 23:08

Kato cialo dosta chetox naposledak za Nikon i canon i naistina se ubedix che Nikon F75 e po dobriat izbor, no mi se iskashe niakoi koito e polzwal aparatite da si kaje mnenieto prosto zashtoto na sobstwen grab moje da e nai-pouchawashto no i nai-bolezneno...a ne mi se iska da otkria niakoi bag w aparata koito e prisusht za modela.Zatowa pitam.

#3 shte ucha fotografia i mi e nujen dobar aparat i da e SLR.

Автор: plamennk   
Дата:   13-04-05 23:11

ми как беше лафа колкото по малко нули по добре

Автор: Avon   
Дата:   14-04-05 00:29

Ami shtom shte uchish fotografia, i tribva da e SLR, ne si kazal dali triabva da e AF ili MF.
Nai-dobre se raztarsi v borsata, vmesto da kupuvash nov, evtinite FSLR veche sa otjivelica i nikoi ne gi kupuva. Ako e AF, az bih si izbral Nikon F80 s 35/2D. Spored men vseki tvard obektiv uchi poveche ot vsiako vario.

Snimam s F65, no ne bih ti go preporachal nego nito F80 da si kupuvash sega nov - she ti izleze 500lv i otgore s obektiva, niama smisal. Ako namersih N65-75-80 s 50/1.8D do 300-350lv moje.

Nikon N75-450 lv
Автор: milenmarinov   
Дата:   15-04-05 18:34

Vij na moja profil.Iskam da prodam edin nov,novinichak N/f75.Cenata naistina e super.
Prosto mi trjabvat parichki....Svidi mi ama mnogo mi svidi...za nego....ama tova koeto sam si porachal......mmmmmmmmmmmm.mmmmmmmmm...
........:):):):)
Za tezi dva modela na Kanon ne se i zamisljaj.Prosto ne sa hubavi.Naistina izobshto ne mogat da se sravnjavat s Nikon-cheto...:):)Sklonen sam na malka otstapka...
No malka....:):)

първа  назад  1     всички  напред  последна