Автор: borissov
Дата: 05-02-05 11:41
Хм, навремето и аз много се впечатлих от тази страница. Но като се замисля реално, снимките наистина отразяват доста точно България и нас, нейния народ. До това лято и аз живеех с някакви доста изкривени идеи, тъй като по принцип, когато съм в България, рядко излизам от София, и почти никога не стъпвам в крайните квартали (най-вече защото страшно се депресирам). Но август се поразходих из провинцията, и бях потресен - фактът е, че България е абсолютно в Третия свят, и не виждам разлика между нас, българите, като етнически тип, и турските и арабски гастербайтери, които виждам в Италия. Едно към едно!!! Като изключим една мноооого тънка прослойка млади хора в големите градове, останалото е Ориент, това е. Много трудно ми беше да призная пред себе си този факт, но е така. Така че не се впрягайте много от тази статия, чел съм къде-къде по-лоши неща. Салвадор Дали пък не ме впечатли особено - трябва да си много наивен, за считаш изкуството за истинно отражение на реалността. А дори и така да беше - ами в тия години бая народ си е похапвал плъхове по нашите земи...
А Язон и аргонавтите - пффф, моля ви се, все пак филмът е американски...Те и високият, рус и синеок Брад Пит се опитаха да го пробутат за древен грък:-)
|
|