Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 въпрос към сайта
Автор: simon   
Дата:   18-03-04 13:19

Отдавна мисля да ви питам,няма ли начин да се направи възможно пускането на снимки по дълги от 701 пиксела?Ограничението от 100К нека си го има.На няколко пъти се засилвах да пускам такива "дълги" снимки (панорами и разни други), но на 700 пиксела не стоят никак таман - малки, нечетливи...

Отговори на това съобщение
 Re: въпрос към сайта
Автор: junior   
Дата:   18-03-04 13:22

абе и аз съм се опитвал да слагам панорама, ама излезе едно голямо хммм ... абе един човешки биологичен продукт от отработени вещества....
Но ако се сложи по-ШИРОКА (а не дълга) от 700 пиксела, ще се развали дизайнът на сайта (ще се налага изолзването на плъзгач за наляво и надясно, което е още по-голямооо... абе биологичния продукт...)

Дата:   18-03-04 13:24

дизайна на сайта?
плъзгача ще излиза само на такива снимки,инъче няма да се появява,какъв е проблема?Справка photosight.ru

Дата:   18-03-04 13:26

а може и да не се стига до плъзгач,като гледам доста място остава около снимките сега,минимума от 700 може да се завиши?

Дата:   18-03-04 14:30

"максимума" исках да кажа[smilie7] много съм неграмотен

Автор: junior   
Дата:   18-03-04 14:33

е да ама ти сигурно гледаш на резолюция 1280х1024 или повече... Добрият стил изисква да не се използват странични плъзгачи на 800х600...(това всео още са около 26% от потребителите - справка WebConter най-отдолу на страницата)

Дата:   18-03-04 14:50

да бе,не се бях замислял за това,май си прав

Автор: BoneCollector   
Дата:   18-03-04 15:48

Аз спадам към тези 26% :)
И все пак поне до към 760 пиксела спокойно може да се увеличи ограничението.

първа  назад  1     всички  напред  последна