Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ТОВА ли е новото гласуване?
Автор: Iv4n   
Дата:   31-01-05 22:57

Преди малко влязох в сайта, видях една готина снимка, исках да гласувам за нея и... !#$%&№$%#$#@! Понеже никъде не видях такава тема, а още по-малко видях някъде да пише нещо по върпоса в правилата на сайта, искам някой да обясни: това ли е "новата" система за гласуване?!? Не, наистина, ТОВА ли е? Макар никъде да не пише се досещам каква е: всеки, който няма снимка оценена с 200 точки, неможе да дава злато, а всеки, който няма снимка със 100 точки, неможе да дава сребро. Не, ако това е новата система за оценяване, направо съм бесен! Наистина, немога да разбера смисълът на тази простотия? На това "обикновенните" да немогат да гласуват? Каква е тази дискриминация?!? Ае направоо... https://photo-forum.net/joro/emoticons/A8.gif

Re: ТОВА ли е новото гласуване?
Автор: zert   
Дата:   31-01-05 23:02

съгласен съм направо си е гадно това май си стана сайт само за велики
Автор: scrap   
Дата:   31-01-05 23:05

абе я се успокойте бе хора[smilie10] щом не са казали нищо конкретно по въпроса,значи още се работи!Некоректно е отношението ви!
Автор: tchani   
Дата:   31-01-05 23:05

Аз също съм изненадан много неприатно от този факт!!! Не разбирам похвата на прилагане на това правило, без предупреждение и без обсъждане. Излиза, 4е ако ниамам снимка с над 200 то4ки, не мога да прецения кое за злато кое за сребро.
Ако е така бих искал админите да промениат моите ве4е дадени гласове преди, за6тото по този на4ин 6те са о6тетени новите работи на хората от форума!!!!
Автор: solo5   
Дата:   31-01-05 23:06

ако е така сигурно е някаква грешка, надали е умишлено
... надявам се, че няма такава дискриминация в сайта
Автор: niki_niki   
Дата:   31-01-05 23:07

То от началото на промените беше ясно... [smilie9]
Автор: fogas   
Дата:   31-01-05 23:08

Дааа, може и да избързваме, но наистина е много тъпо!
Автор: landofkimi   
Дата:   31-01-05 23:09

Specialno za scrap-lesno ti e na tebe, nali ima6 snimki s nad 200 to4ki, a ina4e po temata: variantite sa 2: ili ne6to se e bagnalo i 6te se opravi, ili zert e prav
Дата:   31-01-05 23:10

АКо това е новата система трябва да има маркировка на снимките (от коя епоха са) преди Христа (т.е. това правило) или от новата ера с това правило!!!! Сега вси4ки снимки ще трупат то4ки по нов на4ин и няма да могат да се сравняват със старите.
Автор: sp   
Дата:   31-01-05 23:13

ха :) супер интересна система :)
доста хора обаче остават пренебрегнати...
така включително и pabadjiev няма да може да гласува със злато [smilie5] щото няма снимка с над 200 гласа... а кво? нима е по-малко естет от мен примерно :)
Автор: mikele   
Дата:   31-01-05 23:15

или да кажем Ж.Арабов а нема точки и не разбира .Супер
Дата:   31-01-05 23:16

Ако е гре6ка няма6е да те съветват да си про4ете6 правилата!
Автор: sp   
Дата:   31-01-05 23:17

и то тия дето нямат снимка с над 200 гласа а са много по-добри автори от някой дето имат хич не са малко...
Автор: scrap   
Дата:   31-01-05 23:19

landofkimi дреме ми на снимките ми с по 200 точки[smilie9]
Автор: pan   

Ее-е точки..голяма работа! Толкова ли ви вълнува пък това? Ха да видим сега как се получават 100 или 200 т.! Кой каквото е направил до тук - това е..!
Автор: avela   

на мен пък ми е смешно. точки та точки:)))
ми пишете мнения!
може да намажем цветни никчета сега в три категории, ако имаме късмет[smilie25]
Автор: vga   

hmmmm mnogo stranno reshenie-kogato razbrah che shte ima nova sistema za glasuvane ne tochno tova si predstavqh...basi,zastoto nikoi nemoje da mi vidi snimkite,shtoto kato gi publikuvam e otivatv kategoriqta koqto sm zadal a v album obst na 5-ta stranica i zatova ne moga da si davam mnenieto !!! vuobshte ne e chesno. kak she mi stane taka snimkata nqkoga s 100 tochki-kato se podrejdat po reiting i pravo imashtite na zlato shte glasuvat ednoposochno,zashtoto az sum mnogo klasi pod izqvenite imena tuk i go znam,i snimkite mi nikoga nqma da budat vidqni.basi tupoto.zdrave da e ei-nqma znachenie drugo-nie,prostolidieto she si puskame po bronzche i taka.
Автор: TPECHAT   
Дата:   31-01-05 23:21

e shefa oshte nishto ne e kazal... [smilie21] [smilie19]
Автор: OM   
Дата:   31-01-05 23:22

Ami kakvo shte kajete za tezi avtori koito ne sa dali snimkite si da se glasuvat...a imat mnogo kachestveni fotografii!!!!
Suglasen s Tchani za "epoxata" predi i sled!!!!!!!!
Автор: sas   
Дата:   31-01-05 23:22

23 ч. е най-удобното време за тестове.
Така, че по-споко!
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Тази тема е затворена