Автор: thor
Дата: 24-01-05 00:26
ми то аз първото+второто - без компания не върви иначе третото хмммм ако е в повече от едно става за компания ама ако е само едно си го ям аз сам иначе за Niagara незнаех че е станала 50метра мислех че е между 45м. и 49м. хммм подробности ,а това тука е около между 55м. и 60м. знам само че е с около 10-на метра по високо от Niagara-та ,
нали както всички и тукашните обичат да се хвалят какво имат най-високо или най дълбоко или изобщо най -най ,но тъй като съм ги посетил и двата ,съм съгласен че тукашното е по високото ,тъжна история преди години си беше девствено ,но някой се намери да го експлоатира и го окипазиха ,направиха едни бетонни огради ,едни публични тоалетни даже и кафене ,абе съсипаха местенцето с две думи ,тъжна картинка и това от лакомия ,така че ...хората навсякъде са си хора не им трябва много за да съсипят нещо ..
. ех Европата в сравнение ,ми то тука край мене май няма нищо интересно ,виж по кордилерите на Скалистите планини или по националните паркове там е друга работа .....
..е батка ,аз като е студено излизам само да тествам студа и пак се прибирам ,иначе консумацията се прави на топло ..хммммм ааааа има има има от последната реколта ,само от едно дърпане и ЛЮБИМОТО ти хАПАРАТЧЕ на тебе, ше ти се види двойно ,че и тройно
|
|