Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 drug ima li takiwa problemi...
Автор: dch37   
Дата:   21-01-05 04:49

Dobar den/wecher,

nachi sas trista zora sabrah malko nad 100 tochki na edna snimka i se zaradwash che shte moga d akachwam po 2.. ama pusto ne mi dawa.. chudia se dali triabwa da izchakam 1 den da se obnowi sistemata ili neshto ima problem... (shtoto niama logika da se chaka.. pone malko razbiram ot programiane...)

a towa e.. drug ima li podobni problemi....

Отговори на това съобщение
 Re: drug ima li takiwa problemi...
Автор: emsago   
Дата:   21-01-05 06:24

sigurno ima njakakav problem sas sistemata, druga prichina ne vijdam. badi tarpeliv [smile]

p.s. hubava galeriika imash.[smilie24]

Автор: nsirakov   
Дата:   21-01-05 06:31

kazaha prei che tova info se update-valo na 24 chasa....

Дата:   21-01-05 06:36

az sam si mnogo tarpeliw.. ako znaesh shto wreme chalah za tezi pusti 100 tochki :).. taka che niama problemi.. shte ischakam.. dae sega procetoh iz foruma che mai triabwa da mail-na webmaster@photo-forum.net .. ama weche sam pusnal temata :)..

znam che ima niakakwi nowi funkcionalnosti na sait-a neshto ot sorta na liubimi snimki.. ama ne bachka oshte :) mo#e da imat neshto obshto dwete raboti :)

aaa i oshte edno neshto na men li mi se struwa che ima prawopisna greshka w menu-to w liawo ili prosto sam kuku :) pishe "Kachwane snimki" a spored men, do kolko moga da se wiarwa na beglite mi poznania po gramatika, mai triabwa da e "Kachwane na snimki" :)

P.S.

emsago, mnogo ti blagodaria za komplimenta :).. a twoiata e naprawo #estoka :)

Дата:   21-01-05 06:44

nsirakov mnogo blagodaria :).. shte pochakam i shte widia :)

Emsago.. toku shto prochetoh komentara ti pod snimkata i sam otgoworil tam :)...che da ne huknat niakoi s epitetite po moi adres :)

aide leka na wsichki i mnogo hubawi snimki da prawite :)

първа  назад  1     всички  напред  последна