Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Поддръжка на А95...или каквато и да е сапунерка
Автор: didiken   
Дата:   19-01-05 16:55

Здравейте!
Имам следния въпрос!
Смятам да се снабдя/когато му дойде времето/ с А95, или някой друг , ако дотогава излезе, добър модел на Canon или Panasonic. Идеята ми е има ли смисъл да си купя и комплект за почистване на лещите/както и да става тая операция/.Може ли да става това с подръчни средства, необходимо ли е да си купя изобщо комплект, има ли нещо специфично, ако може да ми препоръчате някой модел комплект.
И така и така пиша, кажете според вас, A95 или FZ3, като се абстрахирате от зуума и мегапикселите!
Благодаря![smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Поддръжка на А95...или каквато и да е сапунерка
Автор: garry   
Дата:   19-01-05 17:04

az moite leshti gi chistia sus vulnen parcal i pasta za zubi i turkam do bliasuk [smilie19]

pp Maitap be ne se vruzvai - az lichno si chistia obektivite ot prah sus specialna chetka na HAMA, integrirana sus edno mehche, prodava se po foto magazinite i e evtino, a himikali ne polzvam.

Автор: bip   
Дата:   19-01-05 18:26

A95!Ne samo kato sobstvenik na takyv,a i ot sravnitelnata harakteristika i vpechatlenija na hora pritezavali i 2-ta modela v Net-a.

Автор: Plato   
Дата:   20-01-05 02:01

Az puk ne bih prenebregnal optikata na panasonika. Ima i stabilizacia i vpechatliavasht zoom. Ako naistina se abstrahirash ot MPixelite to FZ3-to e po-dobrata photo mashina. Ako vse pak iskash ot vreme na vreme da pravish i po niakoe klipche i 95-icata shte ti vurshi dobra rabota, kato e i malko po-kompaktna- lesna za nosene. No ako te interesuva da pravish snimki i da razvivash photo umenia to FZ3 e po smislenia izbor. Ako mojesh se napani za FZ 20 tam veche e malko po-blizko do ideata za photo hobito. (Pojelavam ti da se oparichish za DSLR - tam veche e nai-zabavno). Uspeh!

Автор: didiken   
Дата:   20-01-05 09:26

Бихте ли се аргументирали и двамата, защо единия или другия модел е по-добър.Дайте плюсовете и минусите!
А в мрежата съм ги огледал и двата апарата и техните превюта.

първа  назад  1     всички  напред  последна