Автор: Kuncho
Дата: 20-01-05 18:44
Сега парите не са причината или условието, те са едно добро улеснение. Човек дава пари за какво ли не, когато ги има Ако се абстрахираме от това, то тогава можем да кажем, че не е зор да експериментираш на полеви условия, а удоволствие и улеснение, понеже ти ще знаеш всяко едно стъкълце във всяка една кутийка какво прави. И с кой обектив резултата ще е максимално добър.
Нима си мислите, че един запален рибар тръгнал на почивка уикенд-а към язовир Цонево например мъкне една малка торбичка? Бих казал един добре запълнен и подреден багажник... хе хе хе!
Така си и представям аз почивката, в голямата кола един КУФАР с фото-благинки Спираш до хижата, разтоварваш го и горе в стаята си правиш разбор и подбор. И рано сутринта вземаш най-необходимия комплект, wide+sky+haze например, защото е паднала чудна мъгла, но ти искаш да я отрежеш до определено ниво... по същата логика надвечер вземаш едно стабилизирано теле с някой градиент, пола...зависи, за да снимаш на отсрещния хълм някой диво животно на фона на Големия Залез в стил Нешинъл Джеографикс - голям слон до голямо дърво заобградени от още по големия кръг на залязващото слънце... хе хе
Абе примери много... ама това с хижата много ми хареса придизвика спомени при мен, само че тогава не съм мъкнал куфар с фото-благинки. Дано това лято да се получи нещо подобно
|
|