Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Архив
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой нещо против Sony V1?
Автор: lidiq   
Дата:   15-01-05 20:01

Освен батерията... Имах възможност да поснимам с такъв апарат 1 ден. Всичко изглежда супер. Имаше няколко кадъра само, в които имаше странен студен синкав отенък, но всичко друго е супер. Снимала съм и с Канон Г3 и ако изключим РАВ и въртящия дисплеи, всичко друго е за Сони (бързина и надеждност на фокуса при всякакви условия, динамика, шум, експозиция...)
А и батерията е поносимо слаба.
Някой с различно мнение?
Странно защо в САЩ е толкова евтин (280).
А95 също е супер, но няма хотшу, а и е доста по-бавен от Сони-то. 3х оптичен зум...

Отговори на това съобщение
 Re: Някой нещо против Sony V1?
Автор: Zona   
Дата:   15-01-05 20:59

dobra tema i men me interesuva

Автор: pensionera   
Дата:   16-01-05 00:50

Vijdal sym go i za po $200... [smilie23] Spored men ne si struva, osven ako shte go vzimash za party snimki [smilie5]

Автор: carl_cox   
Дата:   16-01-05 01:45

специална молба към pensionera !!!-моля те да ми намериш една нова бройка SONY V1 за 200$ !!!! веднага плащам !!! аз обичам парти снимки и ми трябва такъв апарат ...съвсем сериозна ми е молбата!

Автор: Travis   
Дата:   16-01-05 01:48

200$ e nerealna cena...edva li i v USA e pod 350$

Snimah edna sedmica s takav. Kato fotografska mashinlka e mnogo dobre, no inache

-Mnogo, mnogo sbutan

-Ujasno neudoben vizior - direktno si zabivash nosa vav LCD-to; nedorazumenie

-Vseki pat go hvashtah za svetkavicata - mnogo e malak

Автор: pensionera   
Дата:   16-01-05 11:38

Много се извинявам, че съм ви подвел... Така става като се отговаря по памет.. Камерата не е била V1, a W1 и не е било $200, а $220.. и то след рибейт..

Съжалявам! [smilie2]

Автор: arkaims   
Дата:   17-01-05 09:01

Specialno za tozi model W1 tyi kato ima po-golqm displej вероятността да бъде пъкнат/счупен май се увеличава многократно! поне така четох.....
Доста хора са проплакали, иначе това е отговора на СОНИ след като Canon пуснаха на пазара IXUS 500...

първа  назад  1     всички  напред  последна