Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся фоточанта...
Автор: WiShY   
Дата:   03-09-06 23:33

Търся фоточанта с размера на Lowepro Nova2..отделенията да могат да се махат и да побира папка с документи размер А4(няколко такива папки) и да не е по-скъпа от 80лв. По възможност нова или втора ръка но запазена. Чантата най-късно трябва да е получа в вторник вечерта. Мерси. Утре съм на работа и нямам интернет там. Ако има някой това, което ми трябва нека утре ми призвъни на номер 0887 ...... аз ще го набера. Моля да се обаждат само хора, които имат това което търся. Спешно е. Мерси пак

Отговори на това съобщение
 Re: Търся фоточанта...
Дата:   03-09-06 23:34

Може и тук да пишете, но ще го видя утре вечерта а чантата трябва да е у мен най-късно вторник вечерта, защото след това заминавам.. Мерси пак[smile]

P.S. в двата поста имам правописни грешки, но моля не се хващайте за това...[smilie5]

Публикацията е редактирана (03-09-06 23:35)

Дата:   03-09-06 23:47

[smilie24] [smilie24] що така ме игнорирате тая вечер[smilie2] няма ли такива чанти[smile]

Автор: CYPER   
Дата:   03-09-06 23:48

Да ти поръчам някоя от Ebay [smilie24] [thankyou]

Дата:   03-09-06 23:50

Merci...предполагам е няква ирония... Нещо в цената ли бъркам??? А ако не е ирония нема да стане с ebay щото ми трябва за вторник...

Автор: CYPER   
Дата:   03-09-06 23:55

Сериозен съм, ама не бях прочел за вторника [smilie21]

Дата:   04-09-06 00:00

CYPER мерси все пак.. ама е спешно просто.. дано да се намери...че в тоя град няма един магазин дето да продават такива работи (Пловдив) от към фототехните нещо не го бива...[smilie23]

Дата:   04-09-06 00:14

последно [smilie24] и лягам, че съм на работа скоро. Дано да има хора, които ще се обадят утре...

Дата:   04-09-06 06:15

[smilie24] бут за добро утро...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР