Автор: imitev
Дата: 27-07-06 00:39
Добре приятелю. Разбрах че А510ката ми не те вълнува на цена над 200 лв. Само уточни къде чисто нов е 300 лв. - обикновено тази цена е без ДДС. И като сложиш и карта и т.н. ще минеш 400 лв.
Аз не искам да ти правя сметката. Ако кажеш 290 лв. за комплекта ще те разбера. Но ти искаш да ти го продам на 50% от обявената ми цена.
После го сравняваш с мюто на Олимпус, което било 6 мпикс, без никакви ръчни настройки, на което му сложили 1600 ASA чувствителност (е резолюцията там е лимитирана на 1600х1200 де), няма стъклен визьор, няма АF assist lamp, че даже и звук на видеото няма. Дет' се вика и тестове не са му направили по сайтовете даже...
И накрая и ми се сърдиш, че много пари искам.
Не виждам какво има да коментираме още.
Ако и цената на мюто600 не те устройва - отиваш и си купуваш за 320 лв. А430 от фото павилиона, добавяш му карта 512 и чанта докато стане на 400 лв. и да не забравиш после да почерпиш
Ако е за въпрос може да вземеш и А420 за 275 лв. пак от там. По ефтин от него е само някакъв олимпус FE-115. Аз по-ефтин нов не видях...
Аз нямам лоши чувства и намерения - ако забеляза и във форума писах, че даже и да не вемеш моето фото, А530 си е отличен избор за покупка. Даже написах защо.
За да стане една сделка тя трябва да е изгодна и за продавача и за купувача. Когато е изгодна само за едната страна - тя не става. И продавача остава със стоката, а купувача с парите, двамата в търсене на по-изгодна сделка...
Търговията е проста работа...![[smile]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie1.gif)
Публикацията е редактирана (27-07-06 00:52)
|
|