Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся зарядно за Canon IXUS 55
Автор: Cristinel   
Дата:   04-07-06 11:10

Търся зарядно за Canon IXUS 55, ново или втора употреба![smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся зарядно за Canon IXUS 55
Автор: Блясък   
Дата:   04-07-06 11:49

В нета пише, че в БГ се представляват (и обслужват) от Техно-маркет/полис, Стемо, Канон-БГ. Питай тях. Имало и зарядно за масата (десктоп), но не знам какво е оригиналното; предполагам че е същото.
Всъщност апаратчето не се ли зарежда през УСБ-изхода?

Автор: Cristinel   
Дата:   04-07-06 12:01

Незнам как се зарежда - на един приятел е????!!!!

Автор: Блясък   
Дата:   04-07-06 15:02

Сега се върнах от пазара, един приятел там продава телефончета, та има някакви универсални зарядни за литиеви батерии за телефони, предполага че ще стават и за тази батерийка. Струват 20 лева и имат ени щипки, които опират на контактите на батерията, та те могат да се настройват според разстоянието м/у клемите на елемента. Стават само за един елемент (3,7 волта). Може да потърсиш такова чудо и да пробваш. казвало се универсално зарядно за телефони с литиева батерия. Нямах фотоапарат да ти го снимам това чудо на китайската електроника...

Автор: rumenn   
Дата:   04-07-06 15:41

аз имах ixus 500 и си зареждах прекрасно батерията с крокодилчета от зарядното ми на пентакса...(те май сичките са еднакви сапуенрите) после ми донесоха от е-бай зарядно поръчано за 30лв..

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР