Автор: valentin.pv
Дата: 20-03-05 17:43
Zdravei digitalstore,
Mnogo mi e 4udno kak moje da izraziavate publi4no mnenie za men bez da me poznavate. Tova 4e se zanimavame sas seriozen business i ako sme vi konkurencia, neka da se uvajavame vzaimno!
Za da ne si pravia sam reklama, moga da nakaram dosta hora publi4no da iziaviat mnenie za obslujvaneto na na6ata firma i ka4estvoto na na6ata stoka.
Otnosno ceni,dostavki,vnos,fakturi i t.n. neka se sre6nem da uto4nim ne6tata na miasto! Za DDS i taka natatak - Pravim godi6no vnos na okolo 100 hil.leva godi6no, otdelno pravim i dosta goliam oborot i ot preprodajba ot drugi vnositeli v BG. Po zakon pri oborot nad 50 hil.leva vsiaka firma se registrira zadaljitelno po DDS. Drug e vaprosa, 4e vseki vnositel si pravi negovi kombinacii za da ne pla6ta golemi DDS-ta i drugi danaci. Ili prosto kazano - vzimam dosta skapo za dana4ni i mitni4eski konsultacii.
A tova za 70 - 40 leva - mnogo dobre znae6, 4e hlapetata edin drug si praviat tezi ne6ta s razli4nite potrebitelski imena, za da svaliat samo i samo cenite. Sa6toto e i pri aukcionite, za vdigane izkustveno ceni.
Az sam si prodavam uspe6no i na 70 leva. Dnes samo sam prodal 6 x 70 leva. Dreme mi za drugite, no ako 6e se ebavame i podigravame, neka da e vzaimno. No prosto vie zapo4nahte parvi.
Az ne darja da prodam na vseki, prosto klientite gi imam, i to dosta!
Публикацията е редактирана (20-03-05 17:44)
|
|