Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся Canon EF 200 2.8L II
Автор: hash   
Дата:   28-04-06 09:52

Търся Canon EF 200 2.8L II. Може нов, може и втора ръка. Да видим дали има по-редки обективи наоколо [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re: Търся Canon EF 200 2.8L II
Автор: djidji   
Дата:   28-04-06 10:33

е... та на този какво му е рядкото, не му вдигай сам цената :-) Продава си се, вероятно и КанонБГ ще ти го доставят. Един от не-толкова скъпите L-серия, и на мен ми е в списъка, ама да видим кога ще сколасам. Рядък обектив е 200/1.8. Прочети https://photo-forum.net/forum/read.php?f=3&i=......&t=......&phorum_uriauth=#reply_......

Дата:   28-04-06 14:02

Рядък е защото хората предпочитат да стрелят със зуумове. Не съм чувал някой да ползва такъв във форума (което не значи, че няма тъкав, но поне че не са много).

КанонБГ са ясни и скъпи, а пък 1.8 тежък [smile]

Автор: flipbeat   
Дата:   28-04-06 16:34

има един такъв,ама е много,много очукан с огромна драскотина на предната леща (коетоне се отразявало на снимките)без предна и задна капачка на феноменалната цена от 800 лв (????????) в фотото срещу ВИАС.отначало помислих,че се базикат с мен,ама не било...а,преди това съм го виждал (преди 2-3 години )в фотото на Наско от Дондуков 16...явно бая време се продава...
исках да говоря с собственика на обектива и да ми предложи някаква по-реална цена ,но после се отказах.на външен вид е мноооого зле,но ако го смъкнеш на 400-450 лв (най-много)може и да си струва.това,разбира се важи ако си от софия!

Дата:   29-04-06 00:40

flipbeat благодаря. надали ще се възполвам.. всичко друго се преглъща ама лещите не трябва да са повредени..
май ще се внеса от щатите [smile]

Автор: onlineivo   
Дата:   29-04-06 09:12

Гледах такъв при ZED в магазина срещу халите, имаше обаче драскотина отпред - трябва да се тества!

Автор: flipbeat   
Дата:   29-04-06 11:06

onlineivo,точно за него говоря

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР