Автор: petar.doynov
Дата: 11-10-12 16:17
Преди малко разбрах за тази тема.
Първо - апарата се омота от карта на G***** Nikolov.
Второ - апарата и преди ми беше направил такъв проблем, но се оправи от само себе си.
Трето - апарата си ми разпознаваше картите след като му ъпдейтнах фърмуера. Следователно не знам какви връзки са се оплели или объркали, след като проблемът е софтуерен.
Четвърто - въпросната госпожа ми падна в очите, когато като получи апарата ми се обади защо нямало usb кабел в комплекта. За такъв не съм писал.
Пето - тя пожела да получи апарата на адрес, така че разходът от 44 лв. за доставката и картата памет не е по моя вина.
Шесто - също се оказа, че е проблем, че апарата бил прашен. До колкото си спомням имаше малко прах около светкавицата, но това е нормално, понеже там има вдлъбнатина.
Седмо - ИЗРИЧНО написах, че апарата не чете SDHC карти, личното ми съобщение си стои в кутията.
Осмо - за това е опцията за преглед в Еконт - ако не хареса на купувача това, което е закупил може да откаже пратката.
Девето - ПРИ ПАЗАРНА ЦЕНА НА ФОТОАПАРАТА ОТ 350 ЛВ. С КИТОВ ОБЕКТИВ (ПОГЛЕДНЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ПРОДАЖБИ НА СЪЩИЯ). ПРИ ТОВА ЦЕНА ЗА АПАРАТА ОТ 300 ЛВ. С ДОПЪЛНИТЕЛНА БАТЕРИЯ, ДОРИ ДА СЕ Е ПОЯВИЛ ПРОБЛЕМ С РАЗПОЗНАВАНЕТО НА КАРТИ (НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕ Е НАПЪХАЛА В CF СЛОТА СВОЯТА SD КАРТА И НЕ Е ПОВРЕДИЛА НЕЩО ПРИ ВАДЕНЕТО И, ТАКА ЧЕ ВИНАТА МОЖЕ И НЕЙНА ДА Е) РЕМОНТЪТ, КОЙТО БИ ИЗВЪРШИЛА ЩЕ ПОКРИЕ РАЗЛИКАТА ОТ РЕАЛНАТА ЦЕНА НА АПАРАТА И ТАЗИ, НА КОЯТО ГО ПРОДАДОХ:
OLYMPUS E500 + KIT LENS = 350 ЛВ.
БАТЕРИЯ ЗА Е500 НА ~20 ЦИКЪЛА = 30 ЛВ.
РЕАЛНА ЦЕНА = 380 ЛВ.
ПРОДАЖНА ЦЕНА = 300 ЛВ.
РАЗЛИКА = 80 ЛВ.
КОЛКО ЩЕ И ИЗЛЕЗЕ РЕМОНТЪТ? 50 ЛВ. + ДИАГНОСТИКА (20-25 ЛВ.) = 70-75 ЛВ.
Не откривам вина в мен, при положение, че бях коректен, а купувача след получаване на пратката започна да иска неща, които нито съм писал в темата, че са притежание на комплекта, НИТО съм обещавал да изпратя!
Ето и цялата ми кореспонденция с малко-пари (мини-мъни):
Автор
Съобщения
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Ако все още го продавате ,звъннете ми на тел.0897*************Зорница или пишете във форума. Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! ЗДРАВЕЙТЕ,
ДА, КОМПЛЕКТА ВСЕ ОЩЕ СЕ ПРОДАВА
0877661347, ПЕТЪР.
мОГА ДА ГО ИЗПРАТЯ ПО ЕКОНТ С ОПЦИЯ ДА СЕ ОТВОРИ ПРЕДИ ДА СЕ ПЛАТИ, КАТО ТРАНСПОРТА Е ЗА ВАША СМЕТКА. АПАРАТА С КИТОВИЯ ОБЕКТИВ СА ПРИ МЕН И МОГА ДА ГИ ПРАТЯ ОЩЕ УТРЕ СУТРИНТА, А АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ И ОТ ДРУГИЯ ОБЕКТИВ (80-200, РЕЗУЛТАТНИ 160-400) МОГА ДА ГО ИЗПРАТЯ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА.
пОЗДРАВИ!
пЕТЪР Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Няма да имам нет до утре на обяд, така че ако имате реален интерес звъннете днес - ще мога да изпратя апарата най-късно до вторник, след това отивам на село и няма как да го пратя от там.
Поздрави!
Петър
08****7 Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Утре ще ви звънна. Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Добре :)
На линия съм. Ако занеса апарата в Еконт преди 15:30-16 часа утре ще е при вас.
Поздрави!
Петър Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Адреса ми е:гр.Бяла********************
Зорница ***************
Чакам с нетърпение:) Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! :)
Здравей отново.
Понеже апарата го бях взел с мен, понеже друг съфорумец изявяваше желание към него, но без втората батерия и зарядното последните две съм ги абравил на село. Следващия понеделник ще идвам пак в Горна Оряховица и мога да взема батерията и зарядното, за да ти изпратя целия комплект тогава. Ако си съгласна така да направим - пиши. Иначе в мен са само апарата с китовия обектив и едната батерия.
Поздрави!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Когато събереш целия комплект ми пиши за да се уточним кога да го пратиш :)
Поздрави. Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Здравейте,забравих да попитам тази карта памет дали ще стане за олимпуса: Transcend ?Или трабва да е друга? Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! SDHC пише ,бях я купила за Канон.. Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! SDHC не чете. Чете xD и Compact Flash карти, като аз съм го ползвал с първата...
Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Можеш да си потърсиш адаптер SD към Compact Flash карта, не е много скъм, а и ще го ползваш с колкото искаш SD карти - все едно имаш SD слот на апарата.
Можеш да видиш тези снимки, които са правени с Е500 - ще трябва да копираш целия линк и да го поставиш в адресната лента на браузъра, в случай, че не ти се появят като линкове :)
https://photo-forum.net/i/1630720
https://photo-forum.net/i/1635359
https://photo-forum.net/i/1562811
Също така можеш да видиш и тези снимки, едната е правена с апарата с дългия обектив (80-200), а другите са на Е500 със същия този дълъг обектив (80-200):
http://img441.imageshack.us/img441/6567/snimkasobektiva80200.jpg
http://img31.imageshack.us/img31/7739/2224q.jpg
http://img7.imageshack.us/img7/8381/2223rt.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/4023/1407121601.jpg Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Здравейте,
Може пък и да чете SDHC, не съм сигурен.
Апропо - апарата е в пълна окомплектовка вече, мога да го изпратя най-късно в сряда, понеже след това отново няма да съм в града. За каква окомплектовка и цена се разбираме за последно?
ПОЗДРАВ!
Петър
0877661347 Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Здравейте ,интересувам се само от китовия обектив ,без този ,който е с преходник..но тези дни и аз няма да съм в града .Може ли да се разберем за др.седмица или пишете кога ще имате възможност?
Поздрави Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Добре,
Нямам планове за другата седмица още, но най-вероятно няма да имам нет също - така че предлагам когато ще сте на разположение да ми пратите СМС или да звъннете за денят, когато искате да го получите. Също така искам да потвърдите адреса и да ми дадете телефон за връзка (от Еконт го изискват):
гр.Бяла **************
Зорница Самарджиева Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Ok,ще ви пусна смс и тел.за връзка.
До скоро:) Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Да Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Здравейте,отново..
Вчера ви писах,но май не сте ми получили съобщението..
Адреса ми е: гр.Бяла ***********************
Зорница Самарджиева
Ако може във вторник или сряда да е при мен апарата:)
тел.0897 984580
Поздрави! Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Днес го пускам. Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Здравейте,
Пуснах фотоапарата с китовия обектив, двете батерии и зарядното.
Направих един видеоклип и три снимки с телефона, които можете да разгледате на следния линк:
http://dox.bg/files/dw?a=b5f49ba426
Утре апарата ще е при вас, маркирал сам опция при получаването като в темата.
Поздрави!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Благодаря ти много за клипа ;) ,нали има и юсб за сваляне на снимки?
Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! da, vze li aparata we4e?
Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Взех го,но още не съм си купила карта памет...
Една малка забележка-апарата беше доста прашен ,но се надявам всичко да е наред.
Мерси и всичко хубаво!
Публикацията е редактирана (11-10-12 19:25)
|
|