Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 petar.doynov -Измамник!!
Автор: минимъни   
Дата:   11-10-12 13:56

Въпросният господин ме измами ,като ми продаде развален Олимпус Е-500..Внимавайте много ,беше мил и любезен по телефона ,но не може да му се има доверие!!Дадох 300лв ,а все още не съм го ползвала,днес ми се обадиха от сервиза където го оставих за диагностика и не ми дадоха надежди.Всъщност проблема беше ,че не чете никакви карти памет,пробвах всякакви видове.Казаха ми,че имало разбутани някакви връзки,не разбирам много . За съжаление нямах налична карта памет и за това го взех на доверие ,когато го получих по Еконт,а трябваше да се досетя,беше толкова мръсен ,толкова кирлив ремък не бях виждала!!На финала се набутах с 344лв с доставка и нова карта!Да ми е честито,както каза Петър!
Сега ме е блокирал ,но нека знае ,че всичко се връща !!
Бъдете предпазливи ,на мен ми беше последен опит за пазаруване от такъв сайт!
 Re: petar.doynov -Измамник!!
Автор: Mogila   
Дата:   11-10-12 14:05

Здрасти, явно те е измамил човекът и е добре, че го споделяш.
Все пак трябва да пробваш всичко преди да го купиш и ако ти не разбираш достатъчно, е хубаво да извикаш с теб някой който разбира. Затова Еконт имат опция да тестваш преди да платиш. Дори като купуваш апарат трябва да отвориш файл на компютър да видиш дали всичко е ок.
Автор: rujev   
Дата:   11-10-12 14:13

Колежке,не че хваля сайта,но аз вече 4-5 фотоапарата смених за около две години (не съм търговец) купувайки и продавайки ги тук и не съм имал проблем,даже току що си взех от Еконт чанта,купена от тук.
Съжалявам за теб,извадила си лош късмет.Ако имаше рейтингова система ...
Пишете ги такива некоректни със имена и телефони,но и си заставайте зад думите.

Публикацията е редактирана (11-10-12 14:44)
Дата:   11-10-12 14:17

Ами аз с Еконт го получих ,но както казах нямах карта памет в мен и нямаше как да пробвам ,затова реших да се доверя ,стори ми се разбран и мил човек.А инъче щях да поставя оценка ,само да можех,но какво от това!А толкова много го чаках и исках този апарат,сега направо ми се отщя да го гледам!!
Но да си знаете де ,аз мога да дам и телефон ако трябва[smilie24] минимъни написа:
Автор: pstoev   
Дата:   11-10-12 14:17

минимъни, свържи се администраторите на сайта да ти съдействат.
не мисля че ще струва много да се ремонтира от zentex, и petar.doynov да ти покрие разходите по ремонта!
Дата:   11-10-12 14:19

Нова съм :( ,как да се свържа с администраторите?Благодаря ви!
Там е работата,че не ми дават големи надежди ,но бих пробвала..
Автор: Interesen   
Дата:   11-10-12 14:22

Много неприятно, но не се отказвай от сайта заради един идиот.Почти цялата ми техника е купувана от тук винаги с включена опция за тест и честно казано до сега съм попадал само на коректни колеги! Занапред когато азаруваш техника винаги подготвен за пълен тест!
Автор: ShotlandetsaWildlife   
Дата:   11-10-12 14:25

Здрав бой за тоя. Ако е пратен от личен/ служебен адрес (виж товарителницата) може да пратиш някой да го 'поздрави лично'.
Дата:   11-10-12 14:26

Той знаеше ,че нямам карта памет за Олимпус и явно на това и разчиташе! Да си пробута счупеното фото ,а аз понеже много го исках и се подлъгах.Също ползвам др сайт от,който пазаря и продавам често ,там си имам голям рейтинг ,но тук се опарих много рано :)
Дата:   11-10-12 14:28

Мисля да предприема нещо ,няма да е бой.[smilie3]
Автор: guciguci   
Дата:   11-10-12 14:30

Каквото и да предприемеш,нищо няма да постигнеш. Минал съм по тоя път и то още по-трънлив. [smilie2]
Автор: DenisVelev   
Дата:   11-10-12 14:30

Здравейте, кофти ситуация, ето координатите на администраторите:
email: webmaster@photo-forum.net
Дата:   11-10-12 14:37

Благодаря много ,ще пиша [smilie24] DenisVelev написа:

> Здравейте, кофти ситуация, ето
> координатите на администраторите:
>
> email: webmaster@photo-forum.net
Автор: nafets   
Дата:   11-10-12 15:00

Здравей, минимъни,

Много се възмутих като прочетох написаното за патилата ти. Познавам въпросното лице, но му нямам номера и се обадих на ...... какви ги е надробил Петърчо като му поръчах да му "опъне ушите" и да му каже да ти върне парите.Надявам се, че ще има ефект.
Аз също съм пазарувал и продавал в този сайт на доверие и досега не съм имал проблеми с изключение на една карта-памет, която въобще не тръгна на апаратите, които беше описал продавача. След дълги обяснения и вайкания от негова страна му я върнах без да си получа обратно парите. Да е жив и здрав - дано само не е изгорял някой друг. Във всички други случаи съм имал работа с изключително коректни хора. Това и трябва да се утвърждава в сайта, а некоректността да се порицава и наказва.
Ще продължавам да се интересувам и очаквам до довечера да има положително развитие по случая.
Не губи кураж! Поздрави!

Публикацията е редактирана (11-10-12 19:57)
Дата:   11-10-12 15:11

Много Ви благодаря ,писах на лични[smile]
Надявам се да се вразуми..nafets написа:

> Здравей, минимъни,
>
> Много се възмутих като прочетох
> написаното за патилата ти.
> Познавам въпросното лице, но му
> нямам номера и се обадих на Gecata
> какви ги е надробил Петърчо като
> му поръчах да му "опъне ушите" и да
> му каже да ти върне парите.Надявам
> се, че ще има ефект.
> Аз също съм пазарувал и продавал в
> този сайт на доверие и досега не
> съм имал проблеми с изключение на
> една карта-памет, която въобще не
> тръгна на апаратите, които беше
> описал продавача. След дълги
> обяснения и вайкания от негова
> страна му я върнах без да си получа
> обратно парите. Да е жив и здрав -
> дано само не е изгорял някой друг.
> Във всички други случаи съм имал
> работа с изключително коректни
> хора. Това и трябва да се
> утвърждава в сайта, а
> некоректността да се порицава и
> наказва.
> Ще продължавам да се интересувам и
> очаквам до довечера да има
> положително развитие по случая.
> Не губи кураж! Поздрави!
Автор: konsultp   
Дата:   11-10-12 15:52

Опитай се да преинсталираш или ъпдейтваш фърмуера на апарата!Кой модел "ОЛИМПУС" е ?
Автор: lansky   
Дата:   11-10-12 15:59

е след като апарата е бил в сервиз и не дават надежди...а в първото изречение пише Е-500... едва ли е само от преинсталация
Автор: petar.doynov   
Дата:   11-10-12 16:17

Преди малко разбрах за тази тема.
Първо - апарата се омота от карта на G***** Nikolov.
Второ - апарата и преди ми беше направил такъв проблем, но се оправи от само себе си.
Трето - апарата си ми разпознаваше картите след като му ъпдейтнах фърмуера. Следователно не знам какви връзки са се оплели или объркали, след като проблемът е софтуерен.
Четвърто - въпросната госпожа ми падна в очите, когато като получи апарата ми се обади защо нямало usb кабел в комплекта. За такъв не съм писал.
Пето - тя пожела да получи апарата на адрес, така че разходът от 44 лв. за доставката и картата памет не е по моя вина.
Шесто - също се оказа, че е проблем, че апарата бил прашен. До колкото си спомням имаше малко прах около светкавицата, но това е нормално, понеже там има вдлъбнатина.
Седмо - ИЗРИЧНО написах, че апарата не чете SDHC карти, личното ми съобщение си стои в кутията.
Осмо - за това е опцията за преглед в Еконт - ако не хареса на купувача това, което е закупил може да откаже пратката.
Девето - ПРИ ПАЗАРНА ЦЕНА НА ФОТОАПАРАТА ОТ 350 ЛВ. С КИТОВ ОБЕКТИВ (ПОГЛЕДНЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ПРОДАЖБИ НА СЪЩИЯ). ПРИ ТОВА ЦЕНА ЗА АПАРАТА ОТ 300 ЛВ. С ДОПЪЛНИТЕЛНА БАТЕРИЯ, ДОРИ ДА СЕ Е ПОЯВИЛ ПРОБЛЕМ С РАЗПОЗНАВАНЕТО НА КАРТИ (НЕ ЗНАМ ДАЛИ НЕ Е НАПЪХАЛА В CF СЛОТА СВОЯТА SD КАРТА И НЕ Е ПОВРЕДИЛА НЕЩО ПРИ ВАДЕНЕТО И, ТАКА ЧЕ ВИНАТА МОЖЕ И НЕЙНА ДА Е) РЕМОНТЪТ, КОЙТО БИ ИЗВЪРШИЛА ЩЕ ПОКРИЕ РАЗЛИКАТА ОТ РЕАЛНАТА ЦЕНА НА АПАРАТА И ТАЗИ, НА КОЯТО ГО ПРОДАДОХ:
OLYMPUS E500 + KIT LENS = 350 ЛВ.
БАТЕРИЯ ЗА Е500 НА ~20 ЦИКЪЛА = 30 ЛВ.
РЕАЛНА ЦЕНА = 380 ЛВ.
ПРОДАЖНА ЦЕНА = 300 ЛВ.
РАЗЛИКА = 80 ЛВ.

КОЛКО ЩЕ И ИЗЛЕЗЕ РЕМОНТЪТ? 50 ЛВ. + ДИАГНОСТИКА (20-25 ЛВ.) = 70-75 ЛВ.

Не откривам вина в мен, при положение, че бях коректен, а купувача след получаване на пратката започна да иска неща, които нито съм писал в темата, че са притежание на комплекта, НИТО съм обещавал да изпратя!

Ето и цялата ми кореспонденция с малко-пари (мини-мъни):

Автор
Съобщения
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Ако все още го продавате ,звъннете ми на тел.0897*************Зорница или пишете във форума. Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! ЗДРАВЕЙТЕ,
ДА, КОМПЛЕКТА ВСЕ ОЩЕ СЕ ПРОДАВА
0877661347, ПЕТЪР.
мОГА ДА ГО ИЗПРАТЯ ПО ЕКОНТ С ОПЦИЯ ДА СЕ ОТВОРИ ПРЕДИ ДА СЕ ПЛАТИ, КАТО ТРАНСПОРТА Е ЗА ВАША СМЕТКА. АПАРАТА С КИТОВИЯ ОБЕКТИВ СА ПРИ МЕН И МОГА ДА ГИ ПРАТЯ ОЩЕ УТРЕ СУТРИНТА, А АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАТЕ И ОТ ДРУГИЯ ОБЕКТИВ (80-200, РЕЗУЛТАТНИ 160-400) МОГА ДА ГО ИЗПРАТЯ ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА.

пОЗДРАВИ!
пЕТЪР Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Няма да имам нет до утре на обяд, така че ако имате реален интерес звъннете днес - ще мога да изпратя апарата най-късно до вторник, след това отивам на село и няма как да го пратя от там.

Поздрави!
Петър
08****7 Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Утре ще ви звънна. Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Добре :)
На линия съм. Ако занеса апарата в Еконт преди 15:30-16 часа утре ще е при вас.

Поздрави!
Петър Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Адреса ми е:гр.Бяла********************
Зорница ***************
Чакам с нетърпение:) Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! :)
Здравей отново.
Понеже апарата го бях взел с мен, понеже друг съфорумец изявяваше желание към него, но без втората батерия и зарядното последните две съм ги абравил на село. Следващия понеделник ще идвам пак в Горна Оряховица и мога да взема батерията и зарядното, за да ти изпратя целия комплект тогава. Ако си съгласна така да направим - пиши. Иначе в мен са само апарата с китовия обектив и едната батерия.

Поздрави!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Когато събереш целия комплект ми пиши за да се уточним кога да го пратиш :)
Поздрави. Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Здравейте,забравих да попитам тази карта памет дали ще стане за олимпуса: Transcend ?Или трабва да е друга? Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! SDHC пише ,бях я купила за Канон.. Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! SDHC не чете. Чете xD и Compact Flash карти, като аз съм го ползвал с първата...
Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Можеш да си потърсиш адаптер SD към Compact Flash карта, не е много скъм, а и ще го ползваш с колкото искаш SD карти - все едно имаш SD слот на апарата.

Можеш да видиш тези снимки, които са правени с Е500 - ще трябва да копираш целия линк и да го поставиш в адресната лента на браузъра, в случай, че не ти се появят като линкове :)

https://photo-forum.net/i/1630720

https://photo-forum.net/i/1635359

https://photo-forum.net/i/1562811

Също така можеш да видиш и тези снимки, едната е правена с апарата с дългия обектив (80-200), а другите са на Е500 със същия този дълъг обектив (80-200):

http://img441.imageshack.us/img441/6567/snimkasobektiva80200.jpg
http://img31.imageshack.us/img31/7739/2224q.jpg
http://img7.imageshack.us/img7/8381/2223rt.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/4023/1407121601.jpg Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Здравейте,
Може пък и да чете SDHC, не съм сигурен.
Апропо - апарата е в пълна окомплектовка вече, мога да го изпратя най-късно в сряда, понеже след това отново няма да съм в града. За каква окомплектовка и цена се разбираме за последно?

ПОЗДРАВ!
Петър
0877661347 Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Здравейте ,интересувам се само от китовия обектив ,без този ,който е с преходник..но тези дни и аз няма да съм в града .Може ли да се разберем за др.седмица или пишете кога ще имате възможност?
Поздрави Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Добре,
Нямам планове за другата седмица още, но най-вероятно няма да имам нет също - така че предлагам когато ще сте на разположение да ми пратите СМС или да звъннете за денят, когато искате да го получите. Също така искам да потвърдите адреса и да ми дадете телефон за връзка (от Еконт го изискват):
гр.Бяла **************
Зорница Самарджиева Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Ok,ще ви пусна смс и тел.за връзка.
До скоро:) Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Да Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Здравейте,отново..
Вчера ви писах,но май не сте ми получили съобщението..
Адреса ми е: гр.Бяла ***********************
Зорница Самарджиева
Ако може във вторник или сряда да е при мен апарата:)
тел.0897 984580
Поздрави! Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Днес го пускам. Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Здравейте,
Пуснах фотоапарата с китовия обектив, двете батерии и зарядното.
Направих един видеоклип и три снимки с телефона, които можете да разгледате на следния линк:

http://dox.bg/files/dw?a=b5f49ba426

Утре апарата ще е при вас, маркирал сам опция при получаването като в темата.

Поздрави!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Благодаря ти много за клипа ;) ,нали има и юсб за сваляне на снимки?
Изтрий съобщението!
Petar.Doynov Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! da, vze li aparata we4e?
Изтрий съобщението!
минимъни Блокирай този потребител за лични съобщения и коментари за твои снимки! Взех го,но още не съм си купила карта памет...
Една малка забележка-апарата беше доста прашен ,но се надявам всичко да е наред.
Мерси и всичко хубаво!

Публикацията е редактирана (11-10-12 19:25)
Автор: zbonev   
Дата:   11-10-12 16:31

Публикуването на адреса е особено некоректно, както и на личната ви кореспонденция [smilie23]
Автор: agrodemon   
Дата:   11-10-12 16:31

А така...
К'ва стана тая работа ся ?
Автор: rachmaninov   
Дата:   11-10-12 16:34

Само не разбирам какво е виновна жената, че фотоапарата се омотал от картата на Гецата?
Автор: atin   
Дата:   11-10-12 16:52

Пич, вземи върни парите на момичето и не се излагай. Звучиш гузно и по-лошото-осираш реномето на базара, в който 99% от купувачи/продавачи са почтени хора.
Дата:   11-10-12 16:55

Ми апарата след като се омота от картата на Г***** Николов го оправих с ъпдейт на фърмуера, както и казах на жената по телефона.
Пък за адреса й - не се усетих, изчиствам го.

Публикацията е редактирана (11-10-12 19:24)
Дата:   11-10-12 17:00

И каква стана тя?
Мадамата дала апарата за ремонт, та значи да и върна парите, пък тя да има апарат с китак за 80 лв.?
Дата:   11-10-12 17:19

пък и Г***** Николов го споменах, защото друг го спомена по-рано...
И пак ще кажа, с риск да се повторя - след като съм го пратил на жената с опция за тест и съм я предупредил, че не чете картата и какво да направя? След като ми казва "прати го!" няма как да не разбера, че не си е взела карта. Нали точно за тест и решение, дали дадената стока е за теб е опцията за тест?

Публикацията е редактирана (11-10-12 19:26)
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

Тази тема е затворена