Автор: flipbeat
Дата: 02-09-12 11:49
borikosan, колкото и да се дразниш, това е положението. Да беше се поразровил да видиш, че съм CANON потребител. "Виждам че си регистриран във форума 2004г. което е достатъчно да си направя извода защо криеш информациата, защото НЕЩАТА НЕ СА ПОЛЗВАНИ ЛЮБИТЕЛСКИ както пишеш в поста си! ". Няма да коментирам повече. Елементарни изводи, ама толкова ти е и капацитета. И това за втората батерия си е бисер отвсякъде. Нека всички любители, дето имат и втора батерия да се чувстват повишени в про! Според теб притежавам техниката от 2004г??? Малко нелепо.
Сега, за всички спамери: техниката НЕ Е МОЯ, правя услуга на приятел, който си е в БГ в момента и няма желание да се разправя с форумни експерти (не че аз държа да го правя) и затова тоооолкова упорито пиша да се ползва оставения телефон за ВСЯКАКВИ ПОДРОБНОСТИ. И не затварям темата, за да мога да я ъп-вам.
И последно: НЯМАМ ПРЕДСТАВА ЗА БРОЯ НА КАДРИТЕ. Видях техниката с очите си и затова съм я описал така. Респект и ви желая прекрасна неделя. Излезте малко навън да подишате чист въздух.
И да, прав си само за едно. Занимавам се ПРОФЕСИОНАЛНО с фотография и нека това да не те притеснява излишно.
|
|