Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Продавам гилотина за снимки
Автор: wiseman_   
Дата:   21-03-06 21:40

Цена 35лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам гилотина за снимки
Автор: vladod   
Дата:   21-03-06 22:51

дай телефон или мейл , моля [shtrak]

Дата:   21-03-06 23:06

0897 92 93 96

Автор: equilibriumx   
Дата:   22-03-06 00:08

максимален размер на отреза ?

Автор: GenaDP   
Дата:   22-03-06 00:51

Този не ви го препоръчвам. Продава боклуци – взех 2 Pentacon Six тела от него, продаваше ги за работещи – и двете са с дефекти в затвора, трябва да се ремонтират. Купих и три халогенни лампи (очакваше се да са в изправност), в последствие се оказа, че фасунгата на едната е преебана... Тъй че внимавайте с тоя.

Дата:   22-03-06 07:28

Мислиа че е A4

Дата:   22-03-06 13:52

Principno biah reshil da ne otgovariam na Genata zashtoto ne e v moi stil, no vse pak za da ne ostanete sas subektivnoto mu mnenie neka i az spodelia kakva e situaciata....

Tai kato tehnikata koiato mu prodadoh se usashtestvi chrez posrednik se ustanovi che ednoto ot trite osvetitelni tialo ima problem s darjacha na purata. Negovia chovek mu prozvania za da go pita dali da go vzeme, no telefona na Genata ne beshe izkluchen. Taka che choveka go vze s ugovorkata che ako ima problem moje da go varne. Za zatvorite na pentakonite sashto ne sam znael che ima problem. Sluchvalo se e i drug pat neshto da ne raboti ot neshtata koito sam prodaval, no ili e bilo zameniato ili sam vrashtal pari.

Za problemite s telata edva sega nauchavam. Mislia che e dosta nekolegialno da se pishat gluposti po moi adres i da mi se petni imeto.

Дата:   22-03-06 13:59

Не са глупости, уважаеми... Ако това, дето го продаваш, не можеш да разбереш дали работи или не - по-добре изобщо не се навирай тук. На единия апарат скоростите не работят - т.е. отваря на една и съща скорост, или изобщо не пребира второто перде. Това, викаш, трудно се усеща? А на другото тяло затвора не тига до края на кадъра - това всеки, който си има хабер от фотография, може да го забележи. Да видиш, че фасунгата е откачена също не ти трябва докторска степен.

Дата:   22-03-06 14:17

Vij kakvo be zaiadlivec. Choveka ti zvania da te pita dali da go vzeme. Az ne biah otvalial osvetlenieto. I oshte neshto ugovorkata beshe ako ne moje da se opravi ili ako ne go iskash da go varnesh i da ti varna parite. Zashto ne se obadi?

Дата:   22-03-06 14:28

Да ти таковам търговеца, дето ми продава 30-годишно осветление, без да го е отварял. Аз поне 10 мейла ти пратих, за да разбера кво е това осветление, какво включва комплекта, и какво му е състоянието...

И апаратите ми ги продаде като "напълно работещи", без да си ги пробвал, така ли?

Еми напълно нормално е според мен да искам уведомя потенциалните ти клиенти как действаш...

А пентаконите все още си седят тук, ако наистина ще си ги прибереш обратно - мога още утре да ги пратя към Сф.

Дата:   22-03-06 14:49

Sled krasivite ti dumi za men i kvalifikaciite koito poluchih ...:)

Дата:   22-03-06 14:54

Подозирам, че и преди красивите думи реакцията щеше да е същата. Тъй че нека останалите те знаят що за стока си.

Дата:   22-03-06 14:54

Jiv i zdrav:)

Автор: dimov64   
Дата:   23-03-06 20:49

ei hora tezi neshta ne sa hubavi!!!naistina ne e hubavo da poluchish neraboteshta stoka!!!ako naistina tova e istina i prodavacha dargi na ,,choveshkoto,, redno e da varne parite na kupuvacha!!!ako naistina ima namerenie da prodalgava da prodava v tozi sait!!!

Автор: ahab   
Дата:   23-03-06 20:58

Всеки може да продава на този сайт.
Регистрираш си ново име и мейл в Яхуу, купуваш Прима за 9,99 и пускаш обява.

Аз също имам Пентакон дето настъпва кадрите. От сигурен човек го взех - ама на.

Задача на купувача е да си отваря очите на 4 когато става дума за употребявана стока. Там няма никаква гаранция.

Дата:   23-03-06 21:25

Не иде реч за застъпване на кадрите - прочети по-горе. Продавача или е пълен идиот, или, по-вероятно, просто разтиква боклуци на принципа "ако мине". Но и в двата случая не е за препоръчване да се купува от такъв.

И аз продавам техника 2-ра употреба от години, но досега никой не е изпищял, че съм му пробутал нещо в състояние, различно от описаното.

Дата:   23-03-06 21:41

Vij kakvo be keleshche varnensko mnogo iako vze da mi pisva ot teb i tvoite gluposti. Shto za smotaniak tribva da si za da si mislish che sam dlajen da ti varna parite sled 6 meseca. Da beshe se obadil sled kato si poluchil aparatite i si ustanovil, che imat problem. Zashto e neobhodimo da zanimavash vsi4ki s prostotiite si. I vse pak aparatite biaha probvani i raboteha bezproblemno. Da ne govorim che ediniat beshe pochti neupotrebiavan.

I vse pak nali si targovec zashto da ne navedem horata i na druga misal... kupil si gi s cel preprodajba. Ne si mogal da gi plasirash i si reshi, che mojesh da napishesh neshto "hubavo" za men tuk.

Дата:   23-03-06 22:06

Виж кво, педераст гърчав, получих апаратите няколко месеца след като си ги оставил при моя човек. И да, в такова състояние не мога да ги продам за работещи, щото не съм лайнар като тебе.

А ако наистина си ги пробвал, и си решил, че са работещи - значи си тотален идиот.

Може пък и фасунгата да се е откачила, докато си пътувал в трамвая?[smilie19]

Дата:   23-03-06 22:10

Prostoto varnenche mai se okaza i malaumno. Taka che spiram da mu obiasniavam. Za vbadeshte stoi dalech ot moite temi ako obichash.

Дата:   23-03-06 22:12

А според мен е нужно и другите да са осведомени що за стока си, та да не духат и те супата като мен... Това е причината да ти изкарам кирливите ризи тъдява. Явно сам не можеш да вденеш - та да ти обясня.

Дата:   23-03-06 22:21

Spesti si obiasneniata selianche zagubeno i zaiadlivo. I mejdu nas kazano horata, koito si pazaruvat ot men mai sa dovolni ot tova, koeto sa kupili shtom dori povtariat. :)

Автор: marto   
Дата:   23-03-06 22:22

Гената май няма да повтори[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   23-03-06 22:23

Genata e tapo varnensko prase

Автор: marto   
Дата:   23-03-06 22:24

Абе може да е прасе, ама не е тъпо...

Дата:   23-03-06 22:26

Ako ne beshe tapo mojeshe da podhodi malko po-normalno i da se razberem

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР