Автор: Fonecia
Дата: 11-11-11 14:10
Привет на всички,
продавам цяло оборудване за Pentax. В пакетът са включени всички книжки, кабели, капачета и тн. Нито един от продуктите не е в гаранция. Използвани са доста малко време и то прецизно, без никъкви ужулвания, чуквания и тн. на апарата, нито на обективите. Причина за продажбата е, че заминавам в чужбина и ми трябват пари, а апаратът видях, че не го използвам много редовно.Следователно продуктите са:
-Pentax k7 Body - тялото е на 4 800 кадъра и е в отлично състояние. Притежавам го от една година и съм го използвам малко пъти. Състояние 10/10. Цена 1000лв.
-Pentax 18-55mm kit lens - тъй като притежавам по-висок клас обектив с горе-долуо същите милиметри, не съм го използвал изобщо. Състояние 10/10. В пакет с апарата.
-Pentax 16-50mm - Този обектив ми е любимият. Използвал съм го почти през цялото време и той е в много добро състояние. Състояние 10/10. Цена 900 лв.
-Tamron 90mm 1:1 - С този обектъв съм правил много добри макро снимки и съм много доволен. Него съм го използвал също доста малко. Състояние 10/10. Цена 600лв.
-Pentax AF360FGZ - Светкавицата съм я използвал само няколко пъти за макро снимки и за снимки на закрито. Много хубава светкавица, но много малко пъти съм я използвал, както и цялата техника. Състояние 10/10. Цена 370лв.
-Аксесоари - апаратът има каишка, една оригинална батерия, зарядно, книжки с упътвания за всеки продукт по отделно, кабели за компютъра и за телевизора. Цена, в пакет с апарата.
Обща цена 2870лв. При покупка на целият пакет, цената ще бъде намалена на 2600лв.
Оборудване се намира в гр. София. Телефон за контакти 0887-16-15-04, Алберт.
|
|