Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 400d + грип - 400 лв
Автор: idoru   
Дата:   23-12-11 10:40

Глождят ме тука едни изкушения за 5Д, та продавам следните нещица:

Тяло + грип Canon 400D, включва две батерии с които изкарва аЦки много време за снимане. Комплекта е пълен - упътване, дискове, кабели, зарядни (два броя) и т.н. плюс кутия. Апаратът е съвсем запазен и почти няма следи от (зло)употреба. Най-добре да се направи оглед, разбира се. Кадрите са му около 25-30 хиляди може би, взех го на около 15-17 ако не се лъжа и от тогава да съм му навъртял най-много още 15 хилки.

Цена за тялото + грипа = 450 лв.

Обектив Samyang 8mm fish-eye - меко казано страхотен обектив или поне мен много ме кефи. Супер цветове и много яко изкривяване с което човек може да се израдва много на снимките ако знае какво прави и как го прави. Купих го наскоро от форума и смятам да го продам само при едно единствено условие - СЛЕД като се продаде тялото с грипа! Причината е много проста - не мога да го използвам на FF тяло и няма смисъл да го запазвам, но пък ако не се продаде 400D-то не мисля да продавам и самянга тъй като е страхотен обектив и много ме кефи :)

Той също е пълен комплект с кутия и калъфче, като го продавам на цената за която съм го купил - 390 лева май беше, ако не се лъжа.

За контакти тук в темата или по телефона - 0884 290 262

Нещата се намират в София, но пътуват и с Еконт.

А, впрочем - ако някой вземе апарата + грипа + обектива ще измъдрим някаква отстъпка от цената.

ПП - А, апаратът има прашинка във визьора която ми лази по нервите, но разбира се не се появява на снимките, матрицата е чиста като.. възрастна девица? [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Re: 400d + грип + 8mm fisheye Samyang
Дата:   24-12-11 16:53

Може тялото отделно от грипа ако някой не го ще :) Да кажем на цена 400 лв. в комплект с втората батерия.

Апропо грипа има допълнителна шейна за АА батерии.
Дата:   25-12-11 18:14

[cool]
Дата:   26-12-11 15:04

[smilie21]
Автор: mario_bmwr1100s   
Дата:   27-12-11 10:56

Интересувам се от Samyang 8mm fish-eye
При интерес от твоа страна пиши на Л.С.
Автор: soki   
Дата:   27-12-11 13:15

и мен ме интересува обектива, ако продадеш нещата ще се радвам той да стане мой :)
Дата:   27-12-11 14:51

Ами да видим какво ще се случи с тялото :) Инак за самарянга вече имам две предложения на ЛС... Явно не само на мен ми е любим обектив :)
Дата:   02-01-12 18:00

Честита нова година!

400лв. за тялото плюс грипа и батериите - супер запазени на външен вид (па сигурно и на вътрешен, съм ги отварял :D )[cool]

Самянгчето засега го свалям от продажба, че ми надуха главата с предложения за него [smilie5]

Публикацията е редактирана (02-01-12 18:04)
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.