Автор: idoru
Дата: 23-12-11 10:40
Глождят ме тука едни изкушения за 5Д, та продавам следните нещица:
Тяло + грип Canon 400D, включва две батерии с които изкарва аЦки много време за снимане. Комплекта е пълен - упътване, дискове, кабели, зарядни (два броя) и т.н. плюс кутия. Апаратът е съвсем запазен и почти няма следи от (зло)употреба. Най-добре да се направи оглед, разбира се. Кадрите са му около 25-30 хиляди може би, взех го на около 15-17 ако не се лъжа и от тогава да съм му навъртял най-много още 15 хилки.
Цена за тялото + грипа = 450 лв.
Обектив Samyang 8mm fish-eye - меко казано страхотен обектив или поне мен много ме кефи. Супер цветове и много яко изкривяване с което човек може да се израдва много на снимките ако знае какво прави и как го прави. Купих го наскоро от форума и смятам да го продам само при едно единствено условие - СЛЕД като се продаде тялото с грипа! Причината е много проста - не мога да го използвам на FF тяло и няма смисъл да го запазвам, но пък ако не се продаде 400D-то не мисля да продавам и самянга тъй като е страхотен обектив и много ме кефи :)
Той също е пълен комплект с кутия и калъфче, като го продавам на цената за която съм го купил - 390 лева май беше, ако не се лъжа.
За контакти тук в темата или по телефона - 0884 290 262
Нещата се намират в София, но пътуват и с Еконт.
А, впрочем - ако някой вземе апарата + грипа + обектива ще измъдрим някаква отстъпка от цената.
ПП - А, апаратът има прашинка във визьора която ми лази по нервите, но разбира се не се появява на снимките, матрицата е чиста като.. възрастна девица? ![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
|
|