Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Чисто нов Panasonic TZ10
Автор: Realll   
Дата:   22-12-11 22:08

Подробности -в следващия пост.[shtrak]
 Re: Чисто нов Panasonic TZ10
Дата:   22-12-11 22:17

Продавам чисто нов Панасоник TZ10, на една седмица , 150 кадъра. В оригиналната опаковка, пълен комплект, както е от магазина. Две години гаранция. Не съм му купувал нито мемори карта, нито калъфче все още.
Тук е фотоапарата и характеристиките:

Panasonic TZ10

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/bdrl4528.JPG

Причина за продажбата- получих нов Панасоник FZ150! [thankyou] [cool]

Цена на фотоапарата: 420 лв.
Намира се в Плевен, изпращам с Еконт за сметка на получателя.

Публикацията е редактирана (26-12-11 20:20)
Дата:   23-12-11 18:16

Чисто нов фотоапарат, само с отворена кутия, 2 години гаранция. [smilie24]
Дата:   25-12-11 10:37

Нова цена- 420 лв.! [shtrak]
Дата:   26-12-11 20:19

Чисто нов фотоапарат, с две години гаранция и 50 лв. под цената в магазина! [beer]
Автор: PaffIvanoff   
Дата:   27-12-11 12:05

Ако по някое време цената Ви падне на 300 драснете ми едно лично съобшение :)
Дата:   27-12-11 13:09

Никакъв шанс няма това да стане. Ако ми падне под 400 лв. просто ще го подаря на някой от семейството :) Като ще е подарък, поне да е не е за някой непознат! :)

Мисля, че 50-60 лв. е достатъчна цена за да погледна в кутията на някой фотоапарат.Аз самият платих преди няма и една седмица 465 лв. АПАРАТЪТ Е ЧИСТО НОВ, НЕ Е ВЛИЗАЛ В УПОТРЕБА. Спестявате си тези 50-60 лв. от магазинната цена. Аз лично няма да имам нищо против ако някой реши да погледне в кутията на фотоапарата и да ми плати 50 лв. Хората отиват да гледат кино за далеч по-евтино. Освен това фотото си е супер, няма проблем да си го задържа. Просто няма да ми влезе в употреба.

ПП: Пиша по-обстойно за да си спестя други подобни отговори. (надявам се)

Весели празници! [beer] [beer] [beer] [shtrak] [shtrak] [shtrak]

Публикацията е редактирана (27-12-11 13:12)
Дата:   30-12-11 07:49

Up! [shtrak] [shtrak] [shtrak]
Автор: stefo007   
Дата:   31-12-11 00:25

Виж сега няма как хем "да не е влизал в употреба", хем да е на 150 кадъра. Или са те излъгали теб в магазина, или ти нас тук.
Защото очевидно не е ясно какво е нова техника и техника втора употреба да поясня. Това, което взмаш от магазина (неразпечатаното) е това, на което му се вика "ново". В момента когато го купиш и ИЗЛЕЗЕШ ОТ МАГАЗИНА с апарата в ръка цената му вече е на 70% и то в най-добрия случай.
Никой нормален човек не би ти дал цената от магазина както и ти не бил дал цената от магазина на някой продаващ нещо втора ръка.
Това, което правиш не се нарича подаряване. Подаряване е ако го пуснеш за към 50 лева.
Реалната цена на апарата, както каза колегата е мааааксимум 300 лева.
Ако решиш да го продадеш за толкоз - свиркай.
Ако не подарявай смело на семейството.
Поздрави!
Дата:   31-12-11 08:25

Колега, 150 кадъра съм направил, защото все пак съм го пробвал, като съм го купи. От цялото ти излияние, разбрах просто , че нямаш пари да си го купиш. На мен пари не ми трябват,имам и на кого да го дам. Обявил съм го именно за тези, които ценят парите и могат да си спестят едни 50-60 лв. по празниците. АПАРАТЪТ ИЗГЛЕЖДА ТОЧНО ТАКА, КАТО И В МАГАЗИНА.Нещо се разминаваме и по разбирането за "втора ръка" - аз разбирам нещо, което е ползвано. А ако е до въпроса за кадрите, спокойно можех да го ресетна и да ПОКАЗВА НУЛА, СПЕЦИАЛНО ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ. Но според мен коректността трябва да е по-важна от пазарлъка. Иначе ти благодаря за размишленията, бяха изключително интересни и поучителни.

Весела нова година за всички. [beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (31-12-11 08:33)
Дата:   01-01-12 22:21

Благодаря на колегите,които проявиха интерес.

Темата се заключва! [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.