Автор: bou7
Дата: 02-01-12 11:56
Ехаааа.Благодаря paparone! Аз такива със скъпи апарати, в безупречен вид, на малко кадри,... по-скоро ги съжалявам.Той, горкият така и не усети иронията.(То все едно да си вземеш красива и скъпа жена и да я пазиш за друг, вместо да и се насладиш Разбира се, противник съм и да я плющиш като за последно .) Предпочитам вместо да дам 1000 лева за техника да дам 500-600 за такава и с останалите кинти да сипя гориво в резервоара на таратайката.Единствено така ще има смисъл от фотоапарата.Фотоапарат в шкафа снимки не прави.Не съм фотограф и никога няма да бъда.То си е наука и професия за знаещи и можещи.Аз съм просто човек който в свободното си време се опитва да запечата една идеална и/или различна част от това пространство.Не гоня мегапиксели и не гледам с лупа 100 процентови кропове.Пентакс са с най-доброто съотношение цена/качество и затова съм се спрял на тях.Макар и въртящия дисплей да ми липсва ужасно много.Няма марка и модел на който да не съм намерил кусур.Дори в най-високия клас.Точно затова всичко за мен е относително. Инак най-ме кефят обяви от сорта на "продавам Nikon D90 на ...... кадри - 600 лева - работи перфектно" ...та чак им завиждам.Искрено се надявам някой ден и аз да публикувам подобна обява.То, всъщност е ненормално да се продават ДСЛР под 10-15 хиляди кадъра.И пак ще повторя.Това е просто оферта, не се вживявайте толкоз.Апарата и парите аз ги предлагам, не Вие.Ако стане, стане.Ако не ...здраве и... щастлива нова година.![[shtrak]](https://photo-forum.net/forum/smileys/shtrak.gif)
Нека не забравим, че този сайт е първо фото и после форум.
|
|