Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продава Pentax К100D Super или заменям за по-висок клас Пентакс
Автор: bou7   
Дата:   28-12-11 08:33

следва
 Re: Продава Pentax К100D Super или заменям за по-висок клас Пентакс
Дата:   28-12-11 08:43

Продавам Pentax К100D Super или заменям за по-висок клас Пентакс.
Брой кадри 2090.Неразличим от нов.
При замяна доплащам:[smile]
за 200Д- 100лв.
за 20Д - 180лв.
за К7 - 350лв.
за к5 - 500лв.
Продажба 350 лева (единствено след като купя или се договоря за друг апарат).Транспорт за моя сметка с опция "отвори преди за платиш".[shtrak]
Автор: arris   
Дата:   28-12-11 15:49

егати офертата! [cool]

Не е ли рано за "Първо априлски шеги" ? [smile]
Дата:   28-12-11 21:49

Хайде почна се.Мен лично ме кефи.[smile]Това му е чара на форума.Все ще се намери някой "компетентен".
И все пак:
За съжаление с такива пари разполагам.А и да имах повече щях да купя нов.Фотоапарата не е за мен.
Абе arris, ако твоят К-7 е на малко кадри и в добър вид и си мислиш, че струва повече не означава, че всички са така.Това е просто оферта, не се вживявайте толкоз.Купувал съм нов Пентакс и след една година съм го продал на -50%. В момента съм на К-5 купен за 550$ втора ръка като външният му вид не би допаднал на повечето от вас,[smilie5] ама си снима.Не фотоапарата ще сложа в рамка.[thankyou]
Автор: arris   
Дата:   28-12-11 22:02

Пич :)

Няма нищо лично спрямо офертата! Снимал съм с к100 ,апаратчето е хубаво!

А моя К-7 е на малко кадри в безупречен вид. :)

Успях с продажбата или замяната! [smile]
Автор: paparone   
Дата:   02-01-12 10:11

До тук разбрахме, че на arris е "А моя К-7 е на малко кадри в безупречен вид. :)" , който нито продава, нито заменя, какъв смисъл имаше тогава да се ръгне в темата на bou7? Вижте ме, имам К7.
Дата:   02-01-12 11:56

Ехаааа.Благодаря paparone! [smilie5]Аз такива със скъпи апарати, в безупречен вид, на малко кадри,... по-скоро ги съжалявам.Той, горкият така и не усети иронията.(То все едно да си вземеш красива и скъпа жена и да я пазиш за друг, вместо да и се насладиш [smitten]Разбира се, противник съм и да я плющиш като за последно[smilie3] .) Предпочитам вместо да дам 1000 лева за техника да дам 500-600 за такава и с останалите кинти да сипя гориво в резервоара на таратайката.Единствено така ще има смисъл от фотоапарата.Фотоапарат в шкафа снимки не прави.Не съм фотограф и никога няма да бъда.То си е наука и професия за знаещи и можещи.Аз съм просто човек който в свободното си време се опитва да запечата една идеална и/или различна част от това пространство.Не гоня мегапиксели и не гледам с лупа 100 процентови кропове.Пентакс са с най-доброто съотношение цена/качество и затова съм се спрял на тях.Макар и въртящия дисплей да ми липсва ужасно много.Няма марка и модел на който да не съм намерил кусур.Дори в най-високия клас.Точно затова всичко за мен е относително. Инак най-ме кефят обяви от сорта на "продавам Nikon D90 на ...... кадри - 600 лева - работи перфектно" ...та чак им завиждам.Искрено се надявам някой ден и аз да публикувам подобна обява.То, всъщност е ненормално да се продават ДСЛР под 10-15 хиляди кадъра.И пак ще повторя.Това е просто оферта, не се вживявайте толкоз.Апарата и парите аз ги предлагам, не Вие.Ако стане, стане.Ако не ...здраве и... щастлива нова година.[shtrak]
Нека не забравим, че този сайт е първо фото и после форум.
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.