Автор: me4o_puhh
Дата: 18-12-10 16:39
Привет, мислех че никога няма да пусна подобна обява, но уви. Так предлагам два канонски обектива.
1. Обектив Канон 100-400/4.5-5.6 Л ИС, обектива е копуван от тук, за съжаление започна да прави проблем стбилизатора, оказа се че е за ремонт, но аз не мога да го платя, според Зентекс ще струва около 800лв., иначе освен забележки по сенника няма други проблеми, не е падал ставал и т.н, с изключен стабилизатор работи безпролемно, цената е 900лв., и е твърда.
2. Обектив Канон 24-104/4 Л, за съжаление също с проблем, закупен е от форума, обектива има нужда от калибрация на автофокуса което пак според Зентекс може да се извърши само в Милано, пак поради финансови пролеми аз не мога да платя ремонта, дефекта който се изразява в липса на фокус в левия ъгъл на кадъра окло 10% от него, не се появява на кропнати тела, аз снимам на кроп 1,3 и при мен е забележим, на 20Д примерно няма нкъкъв проблем, не е изпускан и т.н., купил съм го така понеже снимах с 20Д и е нямало как да забележа проблема. Цената е твърда и е 800лв.
Двата обектива има предни и задни капачки и сенници, 100-400 и калъф.
Намират се в София, ако някой прояви сериозен интерес предпочитам да ги види на място,по куриер не ми се праща.
За контакти
...... - Светлан
Причината за продажбата е че съм теглил за покупката н техниката заем който изплщам и няма възможност да ги поправя.
Поздрави.
|
|